FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Hagi a reacționat în premieră după ce Ianis a fost prezentat la Fiorentina: "Asta i-am zis când a plecat"

Articol de GSP - Publicat luni, 11 iulie 2016 17:08

Ianis Hagi a semnat cu Fiorentina, iar Gică Hagi a dezvăluit că jucătorul va face parte din lotul primei echipe a italienilor.

Gică Hagi a oferit prima reacție după ce mutarea a fost oficializată pentru site-ul oficial al Academiei:

"Așa cum am zis de orice tânăr din Academie, Ianis are mult talent, este inteligent, este un jucător cu foarte mare personalitate, își dorește, muncește, vrea să ajungă un mare fotbalist și să-și construiască o carieră importantă.

I-am spus că nu-i de ajuns talentul, trebuie să muncească și să aibă ambiție, însă contează foarte mult și șansa, conjunctura și lucrurile neprevăzute pe care nu le putem anticipa. Trebuie să muncească, să fie ambițios, să fie el și să aibă personalitate.

La nici 16 ani împliniți (august 2014), clubul nostru a încheiat un acord cu Fiorentina, care a plătit o sumă importantă pentru Ianis. Această sumă a constituit un sprijin important în alcătuirea bugetului clubului FC Viitorul și al Academiei Hagi. Acum transferul s-a definitivat, iar Ianis a plecat definitiv la prima echipă a Fiorentinei.

Ianis este încă într-un proces de formare, dezvoltare și perfecționare. Am vorbit cu el și era foarte entuziasmat și foarte încrezător. Și-a dorit să facă acest pas. Fiind încă într-un proces de dezvoltare nu trebuie să tragem imediat concluzii și trebuie avută răbdare cu el. Clubul nostru și eu, ca antrenor, suntem mândri de el și sperăm să crească și să-și dezvolte o carieră importantă.

Într-adevăr este foarte tânăr, dar el își dorește și simte că poate face față. Decizia am luat-o împreună cu Ianis, iar acest lucru îl va ajuta foarte mult în progresul lui", a zis Gică Hagi pentru site-ul oficial al clubului.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (33)
kingdon
kingdon  •  12 Iulie 2016, 14:08

nu-l prinde pardesiul.

dudulici
dudulici  •  12 Iulie 2016, 07:53

Nu s-a mai intamplat pana acum ca un fiu de mare fotbalist sa ajunga si el mare fotbalist(eu stiu doar de Lupescu,dar nu a fost un geniu,ca Hagi!).Are si presiunea numelui si presiunea banilor!Atunci cand ai tot ce-ti trebuie,ambitia se dezvolta mai greu! Fiorentina a mizat pe gene si de aia l-a luat de acum doi ani.Sa fie primii,sa aiba exclusivitate.Si daca e teapa(cum de altfel o sa fie,din pacate!),paguba in ciuperci,se trece la pierderi,il vand ei pe undeva,prin liga a doua si mai recupereaza din bani.Teapa ca cea cu Tatarusanu nu mai iau ei.Blegul asta de ne-a ingalbenit la Euro,a fost o teapa in lant,ma intreb cine o mai ia pe urmatoarea,inainte sa ajunga din nou la Steaua? Revenind la Hagi....si-a distrus copilul,trimitandu-l printre straini,in ambitia lui de a demonstra ceva!Tot ce a demenstrat el,a fost imens si a fost pe teren,ca jucator!A fost un unicat,la fel ca Dobrin.Dupa aceea.....nu a mai fost nimic...doar patron al academiei si asta e ceva,desi cu cateva talente nu poti reinvia fotbalul romanesc!E mort pentru totdeauna!!!Adio!!!

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  11 Iulie 2016, 23:32

...daca o sa stea prea mult rezerva o sa se plafoneze ...tot ce a muncit ta su cu el bagandu l meci de meci ...o sa se duca pe apa sambetei ...

Vezi toate comentariile (33)
Comentează