FOTBAL  »  Superliga  »  REVINE PE BANCĂ?

Hagi: "Dacă primesc o ofertă tentantă o voi accepta"

Articol de GSP - Publicat vineri, 28 mai 2010 00:00

Ex-tehnician în Ghencea, Gică Hagi anunţă că e gata să revină pe banca tehnică în cazul în care va primi o propunere interesantă.

 

"Acum sînt fericit în România, pentru că mă ocup de Academie, sunt lângă copiii de acolo şi lângă familie. În ziua în care va veni o ofertă demnă de luat în seamă, o voi analiza şi dacă va fi tentantă o voi accepta, pentru că îmi place să antrenez, să fiu pe bancă. În iarnă, în cantonamentul din Antalya, am stat pe teren opt ore pe zi.

Eu, de când am demisionat de la Steaua, nu am mai fost la stadion. Steaua e cel mai puternic şi mai frumos club, un brand mare, cu spectatori mulţi, dar în acest moment traversează o situaţie delicată.

Cei de la club trebuie să ştie să gestioneze ieşire din această criză. Clubului şi celor de acolo le doresc tot binele din lume", a declarat Gheorghe Hagi în Libertatea.

Dinamo e condamnată la retrogradare! Nici victoria cu UTA nu îi asigură barajul » Toate CALCULELE: de ce rezultate indirecte au nevoie „câinii”

În 1987 termina în fața lui Hagi în cursa pentru Balonul de Aur, acum e agent imobiliar » Și-a schimbat și look-ul: „Samuraiul a plecat în vacanță!”


Comentarii (13)
 •  28 Mai 2010, 21:21

Ai inceput sa recunosti ca esti prost...asta e un inceput bun. Du-te si antreneaza prin congo....acolo s-ar putea sa ai sanse.

 •  28 Mai 2010, 19:04

de Farul ce zici,caracter de nimic?ai venit la Constanta in cizme de cauciuc,te-am facut OM,desi am retrogradat cu tine in echipa,ti-am dat numele stadionului,dar tu ai dat cu copita,ca esti o oaie stupida.locul tau e la stana lui fecali sau la sageata freciparul.si stai linistit,nu moare Farul cand vrea Viitorul tau imputit,SA NE FURI BAZA SPORTIVA,gunoi machidonesc!ne-ai furat juniorii,antrenorii,dar nu ne poti fura demnitatea si istoria.MORI,SCARBA STELISTA!

 •  28 Mai 2010, 16:23

Si eu la fel!

Vezi toate comentariile (13)
Comentează