FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

Hagi i-a găsit înlocuitor lui Țucudean » Atacantul s-a antrenat deja cu Viitorul + Primele declarații de la reunirea campioanei

FOTO: Ionuț Coman / Gazeta Sporturilor +5   FOTO
FOTO: Ionuț Coman / Gazeta Sporturilor

Articol de - Publicat luni, 08 ianuarie 2018 17:03

Campioana Viitorul s-a reunit în această după-amiază la Ovidiu fără antrenorul Gheorghe Hagi. Primul antrenament al anului a fost condus de secundul Cătălin Anghel.

Față de prima parte a sezonului, singura noutate din lotul dobrogenilor e atacantul Mihai Voduț, care a venit liber de contract de la Voluntari. Acesta a semnat deja contractul și a efectuat primul antrenament în tricoul Viitorului.

În vârstă de 23 de ani, Voduț evoluează pentru FC Voluntari din 2014, când a fost adus de la Chindia Târgoviște. În actualul sezon, Voduț a evoluat în 9 partide, reușind trei goluri și două pase de gol.

Mișcări de trupe în lot

"Perioada de pregătire e scurtă, ne-am luat meciuri tari în amicale, vrem să intrăm rapid în ritm. Pe 12 ianuarie plecăm în Antalya, iar până atunci vom avea antrenamente și teste. Trebuie să dăm totul pentru play-off, depindem doar de noi. 

E posibil să mai fie ceva schimbări în lot, atât la capitolul plecări, cât și la capitolul veniri", a declarat secundul Cătălin Anghel la antrenamentul de azi. 

Obiectiv clar: play-off!

"Obiectivul nostru e play-off-ul, apoi vedem ce va fi. Plecăm cu un mic avantaj pentru că jucăm și cu Astra și cu Botoșani acasă. Sunt sigur că va fi un final de sezon regulat încins.

Îl știu pe Voduț, suntem prieteni. Este un jucător masiv care protejează foarte bine mingea. Nu are stilul lui Țucudean, dar e pe același post cu el", a declarat și căpitanul Bogdan Țîru. 

Ganea rămâne

"Sunt aici, înseamnă că rămân la Viitorul. Am fost la Bilbao o săptămână în vacanță la părinți, m-am întors cu un singur gând, intrarea în play-off, pentru că Viitorul merită să fie acolo. În anii trecuți eram deja în primele șase la începutul sezonului de iarnă, dar acum nu avem timp să ne relaxăm, trebuie să dăm maximum în primele jocuri ca să ne îndeplinim obiectivul", a spus Cristi Ganea la conferința de azi. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează