FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

Hagi lăudat după ultimele 3 mutări strategice: "Poate că sunt și alte cluburi care fac chestia asta"

Articol de GSP - Publicat vineri, 10 martie 2017 13:46

Gică Hagi e în conflict deschis cu FRF și cu reprezentanții Federației, după ce în mai multe rânduri a fost nemulțumit de selecția făcută la reprezentativele naționalei României.

Cu toate astea, Andrei Vochin, consilierul președintelui FRF, îl laudă pe Hagi pentru că a reușit să le prelungească înțelegerile contractuale lui Florinel Coman, Dragoș Nedelcu și Bogdan Țîru.

"Hagi transmite un mesaj de încredere prin aceste prelungiri ale contractelor. Preîntâmpină situații pe care le întâlnim la alte cluburi, când jucătorul intră în ultimele 6 luni și nu știi dacă mai semnează. La Viitorul nu există situație în care să vină o ofertă și clubul să blocheze jucătorul.

Ăsta e rodul unei strategii foarte clare. Fiecare din club știe foarte bine ce are de făcut. Poate că sunt și alte cluburi care fac chestia asta, dar Viitorul are bun și serviciul de comunicare", a declarat Vochin la TV Dolce Sport.

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (3)
bazileon
bazileon  •  10 Martie 2017, 17:29

L-a apucat limbarita pe Vochin! Stefan Radu e rau, Regele e bun. Ce masuri intelepte a luat, te si miri!

bazileon
bazileon  •  10 Martie 2017, 17:28

Da' Ianis Hagi ce-a facut?

896192067117678
Nello Milano  •  10 Martie 2017, 17:17

BAI SCAPATATILOR NU GASITI DECAT POZE CU *** , *** , *** SI *** GEN HAGI ( UITATIVA CE FATA ARE PARCA-I DIN TABLOURILE LUI GRIGORESCU CARUL CU ...*** ! ) JIJI CIOBENUL , MITZA MEMELITZA , DRAGOMIR , GICA FEDERALUL POPESCU .TOTI " FRUMOSII " ROMANIEI "

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează