FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL, CAMPIOANA ROMÂNIEI

Hagi, luat pe sus de jucători după primul interviu din postura de antrenor al campioanei! "Acești copii au obținut imposibilul"

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat sambata, 13 mai 2017 22:22

Interviul acordat de Gheorghe Hagi după ce Viitorul a devenit în premieră campioana României a fost întrerupt de fotbaliștii săi, care l-au luat în brațe. 

"Sunt mândru, împlinit, fericit, pentru că această Academie și echipa mare, acești copii au luptat până la ultima picatură de energie și au obținut imposibilul! Ne odihnim, că de mâine încolo începe altă planificare, altă strategie.

Vom vedea ce putem face. Constanța merita lucrul ăsta, mă bucur că am trăit un moment incredibil la mine acasă! Luați statistica să vedeți că suntem cea mai buna echipă, cea mai periculoasă echipă și că suntem pe merit acolo unde suntem.

Ne-am obligat foarte mult cu această performanță și de acum trebuie să ne gândim la o strategie să ținem pasul. Noi rămânem formatori și mergem pe linia noastră", a spus Hagi la TV Dolce Sport, după victoria cu CFR Cluj (1-0), care a adus titlul la Ovidiu.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
722388931219373
Vasile Oltean  •  14 Mai 2017, 01:40

RUSINE COPERATIVA....

eugen555
eugen555  •  14 Mai 2017, 00:14

Iosif Hîncu ,Ai luat-o rău pe aratura, Hagi si- a riscat viitorul familiei cu echipa asta.....si a construit ceva in mod profesionist , cum nu mai vedem in Romania

eugen555
eugen555  •  14 Mai 2017, 00:13

Iosif Hîncu ,Ai luat-o rău pe arată, Hagi si- a riscat viitorul familiei cu echipa asta.....si a construit ceva in mod profesionist , cum nu mai vedem in Romania

Vezi toate comentariile (7)
Comentează