FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

Hagi nu l-a iertat pe MM Stoica! Răspunsul fără milă dat azi: "Caută alibiuri ca să-l mai țină Gigi!"

Articol de - Publicat joi, 20 decembrie 2018 14:02

După ce Mihai Stoica i-a criticat pe jucătorii aduși de FCSB de la Viitorul,(Detalii AICI) Gică Hagi i-a răspuns tăios oficialului roș-albaștrilor.

MM s-a declarat nemulțumit că Hagi vorbește despre fotbaliștii cumpărați de FCSB de la Viitorul, precum Florinel Coman, Florin Tănase, Dragoș Nedelcu sau Romario Benzar.

"MM, mai gândește-te frumos la ce ai zis! Mai reflectează. De ce? Vezi că jucatorii ăia luați de la Viitorul, pe care i-a cumpărat patronul tău și pe care a dat nu știu câți bani, te fac pe tine campion. Știți că eu mă bat pentru copii! Luați istoria, luați ultimii 7 ani și vedeti ce am făcut pentru copiii mei, cum am ieșit public și am zis. La fel fac și acum.

Au câștigat campionatul și nu poti să ai nici măcar gândul să le iei din merite! Au muncit, au fost atât de buni și atât de puternici la o vârstă atât de frageda. Suntem mândri de acest lucru. Și sper ca acei jucători să-i transmită că sunt aproape de ei. Sunt vreo 4-5 și sper să-i spună personal că nu-i frumos să facă așa ceva. 

Un om puternic recunoaște, un om care nu-i puternic caută alibiuri. Își caută alibiuri ca să-l mai țină Gigi. Cei de acolo sunt responsabili, nu Gigi Becali, ca nu iese Steaua campioană.

Sunt responsabili de meciurile pe care le-au pierdut, punctele pe care le-au pierdut gratuit. Ei au gestionat jucătorii, antrenorul și directorul sportiv. Trebuie să vezi realitatea, nu să te ascunzi în spatele alibiurilor.

În sport nu merge așa! În sport trebuie să creezi oameni care au putere, care ies în față și își asumă. Iar când pierzi, trebuie să dai maina și să spui «Bravo! Ai fost mai bun decât mine». Dar e greu! Ca să fii așa, trebuie să joci, să participi la nivelul cel mai mare. Se cheamă fair-play. Când nu recunoști, înseamna că ești născut în România. Cu ghilimele, desigur!", a declarat Gică Hagi la conferința de presă.

  • Viitorul joacă sâmbătă pe terenul celor de la Hermannstadt, de la ora 13:00. Meciul este liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe TV Digi Sport, TV Telekom Sport și LookSport.

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (32)
portardelegenda
portardelegenda  •  20 Decembrie 2018, 21:43

Gicuță, tu chiar nu ai nici un prieten care să-ți spună să fugi de microfon când îl vezi ???

martinpen
martinpen  •  20 Decembrie 2018, 21:19
Postat de merace pe 20 Decembrie 2018, 19:00

Hagi a creat o noua generatie de jucatori buni, pe care Gigi ii ia el primul tocmai fiindca jucatorii sunt buni, iar Hagi si Gigi sunt cumetri. Altfel, ii iau alte echipe mari. Nu cred ca Hagi ar duce lipsa de oferte pentru jucatorii lui tineri si valorosi. FCSB nu poate lua jucatori buni de la alte cluburi, asa ieftin, din lipsa de cumetrie! :D

Da, partial ai dreptate... Dar vorbesti fara logica... De exemplu, la care alte cluburi ai vazut jucatori buni? Viitorul e singura sursa si calitativ si cantitativ... Ca mai apare cate unul la Craiova sau echipele din Ardeal, e o exceptie... Hagi ii ia pe toti cei mai buni din toata tara, de mici copii, ii creste si ii promoveaza. Niciun club nu mai promoveaza jucatori cum face Hagi.

158180581397392
Bala Nicolae  •  20 Decembrie 2018, 19:14

Inca o data demonstrezi ca esti nr.1 si la fapte si la vorbe. Nu da importanta la pleava,*** ca tara-i plina de ei

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (32)
Comentează