FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - FC VOLUNTARI 0-0

Hagi s-a enervat la conferința de presă! "Regele" nervos pe propriii suporteri: "Mi-a dispărut galeria! S-au supărat că am luat campionatul"

Articol de GSP - Publicat marti, 08 august 2017 21:34

Viitorul e într-o situație dificilă, nereușind să marcheze în Liga 1 de 388 de minute. Tensiunea din jurul echipei l-a făcut pe Gică Hagi să răbufnească la conferința de presă de după meciul cu FC Voluntari, scor 0-0.

"N-am vrut să plec de la echipă, deși am avut oferte importante în iarnă. Eu vreau să rămân să-mi ajut jucătorii. Obiectivul meu e să producem fotbaliști și să-i vindem. Eu formez jucători pentru cluburile din România. Chiar dacă mă duc în liga secundă n-am nicio problemă", a declarat Hagi.

" Regele" s-a arătat dezamăgit și de propria galerie, care a părăsit-o pe Viitorul în acest sezon.

"Ați văzut prima etapă cu Gaz Metan? Mi-a dispărut galeria. M-am dat puțin la conducătorii ei și i-am întrebat dacă s-au supărat că am luat campionatul. Mă minunez!", a adăugat Hagi.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (22)
whiteredarad
whiteredarad  •  09 August 2017, 10:29

Da, Viitorul este intr-o pasa neagra , din cauze mltiple : 1 a gresit si Hagi : Purece si Rosu au fost mai buni ca Eric si Herea ; "copiiii" lui Hagi si-au inchipuit , dintr-o data ca sint mari jucatori,...si nu sint 2. a fost si ghinion, a fost si socul eliminarii de catre ciprioti. Treaba se va stabiliza, cu toate ca Viitorul nu va mai avea rezultatele de anul trecut. Apoi unii : Casap, Dumitrescu,etc sint sul valoare "productiei" anului trecut. Lui Hagi trebuie sa ii treaca supararea, sa o ia usor, usor si echipa isi va reveni. Problema este atacul, unde nu exista valoare, nu se da gol si nu prea sint variante.

nightought
nightought  •  09 August 2017, 09:23
Postat de randoom_._ pe 08 August 2017, 23:56

acuma eu nu stiu ce i-a saltat ca vad ca viitorul a fost eliminata din primul tur iar Steaua a trecut mai departe. ca si anul trecut cu astra. astra a fost eliminata inca din primul tur iar Steaua a mers mai departe.

Inca o mostra de "cultura " fcsb-ista ! Nu cunoasteti rezultatele , nu cunoasteti fenomenul , dar aveti si voi rolul vostru : sunteti o permanenta sursa de umor pentru ceilalti !

gtn5
gtn5  •  09 August 2017, 09:05

lasa-te de meseria de antrenor cand o sa intelegi ca nu ai stofa de asa ceva,pune un antrenor si tu ocupa-te de treburile de patron,ai castigat campionatul trecut nu cu valoarea ta de antrenor ci cu frontul comun a celorlalte echipe impotriva stelei,mai uita-te odata la meciul cu cfr-ul din ultima etapa a play-off-lui daca memoria iti joaca feste..

Vezi toate comentariile (22)
Comentează
Close