FOTBAL  »  Superliga  »  CONFLICT

Hagi sare în apărarea fiului său: "Eu nu sunt în barca nimănui! De ce Ianis nu a fost promovat niciodată? Turneul din Italia e o șușanea!"

Articol de GSP - Publicat vineri, 23 septembrie 2016 22:45

Conflictul de la distanță dintre Hagi și Federație continuă, iar fostul mare fotbalist român a subliniat încă o dată că fiul său nu a primit promovarea pe care o merita.

"Eu cred că am fost destul de clar, eu sunt atacat, nu atac pe nimeni, eu vreau ca fotbalul românesc să progreseze, am scos câteva motive foarte clare în față, eu nu în sunt barca nimănui, eu sunt în barca României.

Eu am dat un comunicat la finalul campaniei de calificare, am dat niște nume clare, iar de băiatul meu nu are rost să vorbim, eu sunt exigent, iar băiatul meu a avut niște merite extraordinare, dar s-a vrut să se facă o diversiune. El nu a fost niciodată chemat la U19. 

Marin și Nedelcu de ce au fost promovați și el nu? Atunci lucrurile sunt clare, că e băiatul lui Hagi. La juniori nu se fac performanțe, dar poate unora le cade bine, poate li se pare normal să pierdem 3-0 sau 4-0 acasă.  Turneul din Italia e o șușanea, eu dacă eram antrenor îl luam la pregătire, să văd cum miroase Ianis. Iar echipa a jucat anul trecut fotbal cu el în teren, nu are fizic, dar are minte", a spus Hagi la finalul meciului dintre Pandurii și Viitorul.

Citește AICI duelul comunicatelor dintre Federație și Gheorghe Hagi!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (21)
lacatusdinamovistu
lacatusdinamovistu  •  24 Septembrie 2016, 18:18

ASTA E ADEVARUL DNULE REGE ..DINAMO E PESTE ACADEMIA TA ...DECE SA AI BAPRIORITATE BAIATUL TAU SI CEI MAI BUNI DE LA U19 SA NU FIE SELECTIONATI LA NATIONALAE U10 SI U 21 ? ASTA E ALTERNATIVA VIABILA LA ACADEMIA TA ..NU VREI CA DINAMO SA INCHIA PORTILE SA POTI TU LUA TOTUL CA FINU TAU ?ALTERNATIVA DINAMO ITI DA FRISOANE ,ARE JUCATORI MULT MAI BUNI CA AI TAI .ASTA E ADEVARUL SI NU IL VAD PE DNUL NEGOITA CA IESE LA TV SI DA IN FEDERATIE SI IN STAFURILE TEHNICE ALE SELECTIONATELOR U CA DINAMO VISTII NU SUNT LUATI TOPTI LA NATIONALA ..DOVADA ALTERNATIVEI TALE ..LIGA ELITELOR U19. Viitorul - DINAMO 1-3 (0-3) Pregătită din acest sezon competițional de Florin Bratu, echipa de juniori U19 a clubului din Ștefan cel Mare a câștigat, scor 3-1 (3-0), derby-ul cu formația similară a Academiei Hagi, încheiat în urmă câteva momente la Ovidiu, în etapa a V-a din Liga Elitelor U19. Mihai Neicuțescu (2) și Andreas Mihaiu au marcat golurile dinamoviștilor, lideri în clasamentul seriei Est, cu 13 puncte. Iată, mai jos, rezultatele echipei din Ștefan cel Mare în primele cinci etape ale acestui sezon în Liga Elitelor: CS U Craiova – DINAMO 1-7 DINAMO – Juventus București 0-0 CS Mioveni – DINAMO 1-3 DINAMO – Steaua 5-0 Viitorul – DINAMO 1-3

daddy
daddy  •  24 Septembrie 2016, 16:54

Acum ceva timp, nu mult in urma, ce spuneam toti pe aici prin comentarii? Ca asta se va intampla. In mom in care Hagi stia pe propria piele, ca fost junior, ca tinerii mai sunt si putin "persecutati" in turnee si cantonamen, nu trebuia sa isi educe fiul sa se comporte ca baiatul lui Hagi. Ca parinte iti lasi fiul sa-si mai franga si gatul daca vrei sa fie pe picioarele lui, ori Ianis sIa dus direct vedeta si cu ifose in cap. Evident ca niciun antrenor nu-l mai vrea, si asta nu pt ca nu i-ar cara gentile, ci pt ca orice lucru marunt l-ar putea face pe copil sa-i sara nervii. Si asta dauneaza intregului lot, tocmai pt ca sunt adolescenti. Sa fim seriosi, cine nu a facut un sport organizat si nu i-a spus vreodata antrenorul "cutarica, ia si geanta aia si adumi-o" sau "du-te in vestiar si vezi ca e o geanta etc". Daca incepi cu " eu nu aduc geanta ba, ca-s baiatul lui Hagi" si faci si subiect de scandal in presa, atunci nu te astepta sa mai fii convocat.

sexilian
sexilian  •  24 Septembrie 2016, 15:40

CU FIZICUL SAU FIRAV POATE RAMANE LA NIVEL DE COPIL DE MINGII,era bine daca ajungea fotbalist........era viata mai palpitanta.

Vezi toate comentariile (21)
Comentează