FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - VIITORUL 2-0

Hagi trage un semnal de alarmă după meciul cu FCSB: "Îți vine să plângi, totul e negru la noi! Eu am fost lider și le-a mers bine celor care au stat lângă mine" » Ce propunere a făcut

Articol de GSP - Publicat luni, 18 decembrie 2017 12:05

La conferința de presă de după meciul cu FCSB, 0-2, Gică Hagi a avut din nou o recție dură și a criticat faptul că nu se investește în sport și a spus că fotbalul românesc este într-o situație dificilă, cerând să fie bugete importante la nivelul juniorilor.

"Îți vine să plângi când vezi ce e în ligile inferioare. Toată lumea se dezvoltă, chiar și vecinii noștri, iar noi am regresat. Am redus totul. De ce? Totul este negru la noi. Mai râmâne să ne luăm la bătaie. Dar probabil vom ajunge și la asta. 

Tinerii nu au cum să crească. Trebuie să punem presiune, care vine cu nivelul adversarului, cu stadioanele, cu publicul. Cum altfel să fim competitivi și să ne batem cu alții? Nu facem nimic ca să fim competitivi. Vorbim cancanuri și ne jignim. 

Trebuie să ținem tinerii să joace 3-4 ani, trebuie să avem bugete importante. Cine susține sportul? Eu sunt mic, nu pot face multe. Am 200 de copii, am obligații față de ei. Merg pe drumul meu și fac cât pot. Dacă e aur undeva, atunci e în tineri. Doar ei ne pot duce la un nivel european. România trebuie să privească pe acest drum. Dacă vom continua cu jucători în vârstă, progresia va fi lentă. Sau va fi o pierdere de timp. Eu îmi asum tot ce zic, trebuie un proiect foarte mare.

Vreau ca țară să fim competitivi, să avem mândrie, să ne batem, nu să ne bată toți. Trebuie să facem lumea fericită.  E o onoare să muncești pentru România, dar la noi fiecare e într-o gașcă. Eu nu am fost în nicio gașcă, am fost lider. Alții au stat pe lângă mine și le-a mers foarte bine. Cred că am sprijinit pe mulți. Eu am fost și sunt singur, lider. Așa sunt, așa m-a făcut mama. Puterea stă în mine, muncă multă.  Am plecat de jos, am muncit mult și a venit succesul, un succes unic. Am ajuns să mă bat cu Steaua, când căpitanii echipei și vreo 5 jucători de acolo erau ai mei. M-am bătut de la egal la egal cu Steaua. 

Eu sunt formator, când o să fiu cel mai bogat, o să vă zic. Obiectivul echipei nu e să câștige campionatul, dar la Academie da. Acolo, copiii au de toate. La juniori am cel mai mare buget, de 5 ori mai mare decât oricine", a declarat Gică Hagi la conferința de presă. 

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (6)
haideusicfr
haideusicfr  •  18 Decembrie 2017, 19:52
Postat de gtn5 pe 18 Decembrie 2017, 19:17

daca presedintii cluburilor l-au ales pe sandu,burleanu un nimeni in fotbal ce pretentii sa ai?spune cu predicat ca pe umerii lor e aceasta povara ,ei sunt raspunzatori de starea actuala a fotbalului din romania.

Adica ,mai concret.

haideusicfr
haideusicfr  •  18 Decembrie 2017, 19:51
Postat de Terry Terryus Terry pe 18 Decembrie 2017, 15:38

Ar fi un dezastru total ca tocmai campioana Viitorul sa mearga in play-out in sezonul imediat urmator celui castigarii titlului.

De ce sa fie dezastru? Pentru CFR n-a fost nici un "dezastru". A castigat titluri de campioana ,dupa care a venit declinul.Si-a revenit. N-ar trebui sa fie chestia asta cu play nu stiu cum.

gtn5
gtn5  •  18 Decembrie 2017, 19:17

daca presedintii cluburilor l-au ales pe sandu,burleanu un nimeni in fotbal ce pretentii sa ai?spune cu predicat ca pe umerii lor e aceasta povara ,ei sunt raspunzatori de starea actuala a fotbalului din romania.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează