FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

Hagi trimite un nou avertisment: "Suntem aproape de o dramă. O să dispărem. Eu m-am săturat!"

Foto: Cristi Preda
Foto: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat marti, 13 iunie 2017 17:40

Gică Hagi a lansat o nouă serie de avertismente la ultima conferință de presă și spune că e nevoie de un moment zero pentru revigorarea fotbalului românesc.

"Ușor, ușor o să dispărem de pe scenă și o să ne fie foarte greu să mai intrăm pe ea. O să rămână doar să ne certăm între noi. Eu m-am săturat deja!

Aș vrea ca acel moment zero să se axeze pe acest lucru: să nu ne mai certăm între noi și să găsim soluții care să ne ducă spre fericire. Mai avem puțin și ajungem către o dramă și ar fi un păcat!", a spus Hagi.

Antrenorul Viitorului spune că primul lucru care trebuie schimbat îl reprezintă mentalitatea: "Eu nu mă simt inferior unuia din Columbia, Argentina sau Spania. La talentul pe care îl avem, nu văd de ce trebuie să simțim asta".

Citește și: Hagi a transferat astăzi doi fotbaliști: unul a jucat peste 150 de meciuri la Rapid, altul a trecut pe la FCSB

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (28)
1498434707123363
Dumitru Neculai  •  14 Iunie 2017, 08:45

burleanu cu staful crede ca antrenorii romani nu au valoare si a numit un FOST NEAMNT acum e pensionar

ion.ionescu
ion.ionescu  •  14 Iunie 2017, 07:23

Eşti exemplul cel mai bun de frustrat care nu înţelegi nimic dar dai lecţii şi judeci pe cei care au făcut ceva în viaţă şi ştiu ce trebuie făcut...Tot indivizi ca tine au râs de Hagi când a tras semnalul de alarmă că fotbalul românesc a luat-o la vale, nu ne vom mai califica 10 ani la turneele finale şi va trebui să le ridicăm statui celor din Generaţia de Aur (în comparaţie cu celelalte de la Naţională, nu pt. că trebuia să ia un CM sau un CE, cum pretind unii "cunoscători"). A avut dreptate : acum trăim din amintiri cu Naţionala lui Hagi...Să-l transformi pe Hagi în vinovat pt. distrugerea fotbalului românesc, când el construieşte pe banii lui viitorul Naţionalei, şi nu cel de la FRF şi LPF, este dovada totală a "competenţei" tale !!!

zica10hagi
zica10hagi  •  13 Iunie 2017, 23:28

OMUL e pe BULGARI ! Cine il mai asculta pásta ca e clar *** . Are frustrari mari regele nostru prea mult iubit . Dupa ce ca a insistat cu toate gloabele de la VIITURA sa le bage unul si altul prin loturile nationale . PAI BAI nea GICA ai dat jucatori la NATIONALA si tu vorbesti de rezultate si de lumea a 3a si iti arde buza de NATIONALA ? pai in locul tau decat sa ne faca unu si altu de ras dintre jucatorii antrenati de propria persoana MAI BINE TACEAI ! Ca din curtea ta vine BOALA si CANCERUL FOTBALULUI in ROMANIA . Bai COOPERATIVA 2 ! De cand trebuia sa cazi inapoi in LIGA a 2a . DE CE NU INCEPI CU exemplul tau ? si BLATURILE care le-ai facut si prin care ti-ai indepartat si ultimii fani ? NE SFIDEZI cu atitudinea ta de fiecare data la TV ! LASA_ne ca ne-am saturat de IFOSELE TALE de mare antrenor . DU-te bah la turci ! du-te unde *** vedea cu ochii . NUMAI DU-TE spre *** ca esti pardaf cu creierul !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (28)
Comentează