FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Hagi vorbește despre problema mărcii Steaua: "Totul a luat-o pe un drum prost! Se distruge un club mare"

Articol de GSP - Publicat joi, 07 mai 2015 18:51

Gică Hagi, fost jucător și antrenor al Stelei, a vorbit despre conflictul dintre Steaua și Armată, cauzat de marca echipei roș-albastre.

Antrenorul celor de la Viitorul a declarat că cele două părți trebuie să ajungă la un acord.

 "Sigla trebuie să rămînă la Steaua. Prin acest scandal se distruge un club mare. Totul a luat-o pe un drum prost, din ambele părți.

Cel mai bine este să se găsească un consens și drumul unei echipe frumoase, care a făcut România mîndră, să continue. Este păcat că s-a ajuns la această situație, dar orice este posibil ", a spus Hagi în conferința de presă.

Citește și: Armata atacă decisiv de 7 mai: "Steaua sîntem noi! Marca, palmaresul, tradiția, istoria și culorile nu au fost niciodată ale FCSB"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (23)
vasglo
vasglo  •  08 Mai 2015, 08:36
Postat de stelistul1 pe 08 Mai 2015, 01:10

Nu generalii conduceau clubul, ci Paunescu. Intreaba-l pe el unde sunt banii sau fa a plimbare pe la Lido ca sa vezi o parte din ei

Documenteaza-te inainte sa scrii! AFC STEAUA, asociatie non profit, a fost creata de ARMATA, pentru ca UEFA nu mai permitea existenta cluburilor departamantale, finantate de stat. In conducerea AFC erau si generali si colonei, ca persoane fizice, evident (sic), iar Paunescu era "marioneta", omul de fatada, care alaturi de Piturca dadea aparenta de independenta fata de armata!! Cand Paunescu si generalii au adus AFC in ruina, au apelat la banii lui Becali.. Asa a ajuns Becali la Steaua, l-au adus Paunescu si Piturca, oamenii generalilor....

stelistul1
stelistul1  •  08 Mai 2015, 01:10

Nu generalii conduceau clubul, ci Paunescu. Intreaba-l pe el unde sunt banii sau fa a plimbare pe la Lido ca sa vezi o parte din ei

ortega
ortega  •  07 Mai 2015, 22:57

Le are , *** ...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (23)
Comentează