FOTBAL  »  Superliga  »  INEDIT

"Hai liberare!" :)

Articol de - Publicat vineri, 01 februarie 2008 00:00

Dinamoviştii aşteaptă să iasă din închisoare preşedintele Vojvodinei Novi Sad, întrucît nu au cu cine negocia transferul lui Nino Pekarici. "Cîinii" trag de sîrbii de la Vojvodina pentru a-l aduce în Ştefan cel Mare pe fundaşul central Nino Pekarici (25 de ani). Roş-albii au trimis mai multe faxuri către Novi Sad pentru a stabili detaliile transferului, însă nu au primit nici un răspuns.

Motivul? Preşedintele şi managerul sportiv al celor de la Vojvodina, Ratko Butorovici şi Milan Cabrici, au fost arestaţi zilele trecute, fiind acuzaţi că au mituit arbitri! Oficialii din Ştefan cel Mare au luat legătura aseară prin diferite contacte cu ceilalţi reprezentanţi ai sîrbilor, care le-au transmis că azi ar urma să fie eliberat preşedintele Ratko Butorovici, cu care dinamoviştii vor să reia negocierile.

Chiar dacă iniţial Vojvodina a cerut 400.000 de euro pentru serviciile lui Nino Pekarici, sîrbii s-au sucit acum. Vor 600.000 de euro, însă dinamoviştii sînt de acord doar cu prima ofertă, mai ales că fostul internaţional de tineret al Serbiei este în ultimele şase luni de contract. Fotbalistul de 25 de ani a primit deja o ofertă din partea lui Dinamo: un contract de 200.000 de euro, cu tot cu bonusuri de performanţă, însă Pekarici şi-ar dori o sumă mai consistentă.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
 •  01 Februarie 2008, 10:39

infractor cu infractor trateaza...o mai pun de vre-n comision gras?

 •  01 Februarie 2008, 10:36

ce draq se zbat astia sa-l ia pe Karici asta...n-au destui carici in echipa?

 •  01 Februarie 2008, 10:29

Pai poate ajung dinamuistii la aceiasi puscarie si-atunci au cativa ani la dispozitie sa negocieze

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close