FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

"Haita" schilodită » Durimel şi Hasanovici nu au impresionat în Anglia şi ar putea fi împrumutaţi de Dinamo

Durimel nu l-a încîntat pe Mulţescu.
Durimel nu l-a încîntat pe Mulţescu.

Articol de , - Publicat miercuri, 10 iulie 2013 00:00 / Actualizat marti, 09 iulie 2013 21:43

Dinamo se împuţinează, a plecat o echipă întreagă, însă Mulţescu a primit asigurări că va mai primi cîţiva jucători pînă la startul campionatului.

Gigi Mulţescu are mai puţin de două săptămîni pînă la prima etapă în care va juca în deplasare cu Timişoara şi nu ştie exact cu ce formulă va debuta în noul sezon. Acum, are în lot 24 de jucători, însă la Bucureşti se mai pregătesc să plece cel puţin doi, dacă nu chiar patru! Bălgrădean şi Grigore aşteaptă şi ei să se despartă de "cîini", în timp ce Durimel şi Hasanovici sînt obligaţi să facă minuni în ultimele zile ale stagiului din Anglia, în caz contrar vor fi împrumutaţi.

Dinamo mai aşteaptă cel puţin doi atacanţi, aşa spun şi Mulţescu, şi Anghelache, plus doi mijlocaşi şi un portar. Bineînţeles, asta ar fi varianta ideală, la care visează cei din staff-ul tehnic. Mai ales că, în acest moment sunt trei la număr, cu unul mai puţin decît atacanţii din lot! Sînt Naumovski, Bălgrădean şi Manyur versus Dănciulescu, Cristea, Thomas şi Pape. Aceasta în condiţiile în care Andrei va fi reţinut în lot, deşi i se caută asiduu echipă să plece.

Roş-albii au luat în calcul şi să schimbe modulul de joc tradiţional, 4-4-2, în care au evoluat nu doar în această pregătire de vară, ci şi în ultimul sezon, Mulţescu avînd pregătite alte două sisteme de rezervă, 4-1-4-1 şi 4-2-3-1.

Cum ar putea arăta Dinamo în prima etapă
Naumovski - Rus, Luchin, Asanovici, Fai - Matei, Boubacar, Curtean, Rotariu - Dănciulescu, Pape Abdoullaye

9 jucători a transferat Dinamo în această vară, toţi gratis: Fai, Asanovici, Hasanovici, Durimel, Vaştag, Thomas, Pape, Lazăr şi Şerban

8 dinamovişti au plecat: Alexe, Nica, Axente, Scutaru, Muşat, Homei, Dandea şi Tudose. Stănescu şi Balint au fost împrumutaţi

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
zidane92
zidane92  •  10 Iulie 2013, 09:44
Postat de neuer1606 pe 10 Iulie 2013, 08:57

Pape nu a jucat nici un meci titular in amicale, cum ar putea sa o faca in campionat???

te-ai uitat cine a scris articolul? te admir daca inca mai ai pretentii de la el :)) cat despre echipa eu zic din ce-am vazut pana acuma in amicale ca primul 11 va fi naumovski-rus,luchin,asanovic,fai-curtean,matei,boubacar,lazar(rotariu)-thomas,danciulescu asta fara a lua in calcul viitoarele transferuri cat despre lot e normal ca in momentul in care mai sunt 10 zile pana la prima etapa din cei 35-40 jucatori care s-au perindat la dinamo in aceasta vara sa ramana in jur de 24-25 pentru ca lotul trebuie finalizat iar despre transferuri poate il informati pe negoita ca nu a facut 12 transferuri cum zicea ci 9 iar daca hasanovic mai merita o sansa durimel nu are loc in liga 1 la nicio echip

xzx
xzx  •  10 Iulie 2013, 09:37
Postat de ave_biancorossi pe 10 Iulie 2013, 02:34

..)) intr-adevar, acest articol reprezinta o fabulatie, cap coada.

ai '''uitat'' sa adaugi MARCA EDUARD APOSTOL ))) omul asta are o imaginatie bogata si nu ar fi exclus sa-l vedem pe la salonul inventatorilor de la Geneva )))

neuer1606
neuer1606  •  10 Iulie 2013, 08:57

Pape nu a jucat nici un meci titular in amicale, cum ar putea sa o faca in campionat???

Vezi toate comentariile (7)
Comentează