FOTBAL  »  Superliga  »  DRAGOMIR, DEBARCAT DE LA LIGĂ?

Halagian: "De ce să fie înlăturat Dragomir? Liga a progresat în mandatele lui"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 14 aprilie 2010 00:00

Fostul antrenor Florin Halagian, care se cunoaşte de mai bine de 30 de ani cu Dumitru Dragomir, consideră că scandalul privind destituirea preşedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal este un simplu foc de paie.

"Cred ca e un foc de paie cu destituirea lui Dragomir. Nu sunt motve sa fie inlocuit, pentru ca Liga a facut progrese foarte mari sub mandatele lui. Stiti cum e la noi, sunt oameni care, cand nu le convine ceva, incearca sa faca o gasca", a declarat Halagian la SPTFM.

Apoi a continuat: "Nu cred ca se face gasca prea mare, pentru ca interesele, chiar daca par comune, nu sunt. Nu cred ca respectivii, care ar putea face parte dintr-o gasca, s-ar alia pentru ca vor doi-trei carora nu le-a cantat in struna".

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (6)
dorian_nairod
dorian_nairod  •  14 Aprilie 2010, 14:58

Cum drak sa nu progreseze in 100 de ani, mearga si dragomir si sandu unde si-a intarcat mutu iapa

 •  14 Aprilie 2010, 13:43

da. a progresat mult mai mult la hotie spaga favoruri in frunte cu dragomir si cand jucam in europa ti-e rusine sa te uiti la meciuri ca participa echipele care dau mai multdeci primeaza cantitatea sumelordate spaga si nu calitatea jucatorilor asadar am progresat! fzr1923

 •  14 Aprilie 2010, 11:44
Postat de pe 14 Aprilie 2010, 10:52

Cum de ce sa fie inlaturat Mitica?! Doar a spus clar d-ul Becali ca-i nemultumit ca nu-i ajuta pe cei care l-au sustinut, ca nu ajuta echipele! Binenteles nu toate echipele, doar unele, in principal pe Steaua. S-a trezit sa fie corect, sa aplice regulamentul in dezavantajul Stelei! Astai discriminare, egalitarism in fata regulamentelor! Ce vremuri, de neimaginat!

Bai istetule, Steaua a aratat in Europa cat a putut cum este "avantajata". Dinamo, de ex., tot se pregateste de CL, dar se face de ras in EL de fiecare data, nu mai zic de amicale cu Liga 6 franceza. Iar Liga noastra a progresat cu Mitica ca nu mai putem sa ne calificam din grupele EL!!! Daca Jiji e un penal, nu inseamna ca Mitica e un sfant. Mitica e mai penal decat Jiji!!!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează
Close