FOTBAL  »  Superliga  »  CERUT IN BUNDESLIGA

Hannover '96 îl vrea pe Bilaşco!

Articol de - Publicat luni, 25 ianuarie 2010 00:00

Clubul german Hannover '96 e în căutare de atacanţi şi a pus ochii pe Marius Bilaşco de la Unirea Urziceni.

 

Cotidianul Bild susţine că şefii lui Hannover l-au luat în vizor pe "vîrful" Unirii cu ocazia partidelor jucate de campioana României în grupele Ligii Campionilor, contra lui VfB Stuttgart.

Mihai Stoica, managerul general al Urziceniului, nu s-ar opune unui transfer al ex-piteşteanului, dar numai "pentru preţul corect". Ceea ce, în viziunea lui, înseamnă 1 milion de euro.

Pe lista Hannovrei, locul 16 în clasamentul Bundesligii, se mai află Asamoah (Schalke) şi Elson (Stuttgart). 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
 •  25 Ianuarie 2010, 15:42

daca nu il dau acuma, nu or sa il mai dea pe bilasco asta. din cite stiu eu, e lider la faulturi asupra lui in Liga 1 de nu stiu citi ani. campionul simularilor din echipa campioana a simularilor de fault din Liga 1.

 •  25 Ianuarie 2010, 12:48

mm asta ii tacanit rau,numai milioane viseaza pe niste anonimi

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close