FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - PETROLUL 1-1

VULCAN în Giuleşti » Rapid a jucat împotriva Petrolului cu casa închisă

Articol de GSP - Publicat vineri, 13 martie 2015 00:00 / Actualizat vineri, 13 martie 2015 22:50

Rapid a remizat pe teren propriu, 1-1 cu Petrolul Ploieşti, într-un meci din etapa a XXI-a a Ligii 1.
Deşi echipa este pe un loc periculos, poziţia a 15-a, giuleştenii au creat o atmosferă incendiară, toate cele 8.000 de bilete puse în vînzare au fost vîndute.

Şi Petrolul a avut de partea sa ajutorul suporterilor, aceştia cumpărînd toate cele 406 bilete care le-au fost puse la dispoziţie de clubul vişiniu.

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (27)
dinarad
dinarad  •  15 Martie 2015, 17:02
Postat de nicktns pe 15 Martie 2015, 15:30

Tu ai pretentii la 2 echipe cu probleme financiare? Dar 5telemeaua ce fotbal joaca? Si tot va laudati ca luati campionate! Cu cine? Cu satelitii? RUSINICA!

Lasa-l in pace ca este stelist deci prost si fara caracter si oanoare.

nicktns
nicktns  •  15 Martie 2015, 15:30
Postat de ochi_ager pe 14 Martie 2015, 09:01

Vulcan, topul galeriilor, singurii, adevărații. Fotbal ioc, dar tari în gură. Și le și pute...

Tu ai pretentii la 2 echipe cu probleme financiare? Dar 5telemeaua ce fotbal joaca? Si tot va laudati ca luati campionate! Cu cine? Cu satelitii? RUSINICA!

dinarad
dinarad  •  14 Martie 2015, 19:58
Postat de redshow pe 14 Martie 2015, 09:10

Sincer eu apreciez FOTBALUL nu teatrul. Din partea mea pot sa toarne aia Avatar 3 in tribune, daca echipa e de cacao, tot tabloul e de cacao. Daca mai sunt si violenti, pe deasupra , fac peeshulica pe toate rudele lor de gradul 1. Cand vad "hooligani" cu greu ma pot abtine sa nu rad ...si simt un fel de dezgust-mila pentru ei :)))) Rau au facut pedo....astia englezii cu filmul GSH ...le-au dat apa la moara la toti inaptii. Iar pe stadioanele noastre orice samantar nescolarizat cu o conditie sociala precara si cu traume suferite in copilarie isi poate indeplini visul de a deveni mare smardoi !!!! Chiar daca de unul singur e pielea belengherului mai sunt sute ca el:))))

Nu sint deacord cu tine. Pe stadioane NU este teatru unde sa stai si sa aplauzi. Bunicutele cu copii se duc la Gradina Zoologica sau in parc , nu pe stadioane. Iar daca vrei sa stai pe stadion JOS si sa aplauzi la fazele mai fierbinti , atunci te duci la Opera sau la teatru. Publicul de stadion este public de stadion , PATIMA , IUBIRE , FANATISM. NU sint de acord cu violenta intradevar , dar fotbalul inseamna PASIUNE , inseamna momentele alea in care uiti si cum te cheama si ai da tot ce ai numai sa-ti vezi echipa cistigind , DAR DACA nu o ai in tine... atunci nu o ai si nu intelegi asa ceva. de aceea , respect suporterii UNICI ai Rapidului pina la Dumnezeu.

Vezi toate comentariile (27)
Comentează