FOTBAL  »  Superliga  »  FC VASLUI

Haos la Vaslui: jucătorii la antrenamente, Lopez Caro la munte

Articol de - Publicat duminica, 05 septembrie 2010 00:00

Fotbaliştii Vasluiului au efectuat şi duminică un antrenament, condus de această dată de Daniel Pancu. În timp ce jucătorii se aflau pe teren, antrenorul Lopez Caro era plecat într-o excursie în nordul Moldovei, împreună cu staff-ul tehnic.

 

De altfel, Caro şi-a petrecut după amiaza de sîmbătă într-un mall din Iaşi, spaniolul afişînd o figură relaxată, ca şi cum nu s-ar întămpla nimic la echipă.

Antrenamentul din această dimineaţă a fost condus de Daniel Pancu şi a durat aproape două ore, timp în care jucătorii s-au axat, în special, pe loviturile la poartă.

Am decis să ne pregătim, fiindcă avem un meci important la sfărşitul săptămănii viitoare. Nu ne permitem atîtea zile de pauză, care ar duce la scăderea randamentului fiecăruia. N-am trăit o asemenea experienţă în întreaga carieră de fotbalist. Nu ştiu cine e vinovat, fiindcă profesional nu-mi pot permite să-mi dau cu părerea despre antrenor. Sperăm să se termine odată acest scandal”, a declarat Daniel Pancu la finalul şedinţei de pregătire.

Faţă de antrenamentul de sîmbătă, la cel de duminică a participat şi atacantul Pouga, care a fost învoit pentru a-şi rezolva unele probleme personale.

Pe teren şi-a făcut apariţia şi Gladstone, după accidentarea gravă suferită în partida tur cu Lille, din Liga Europa.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (8)
tatola
tatola  •  05 Septembrie 2010, 18:34

Sunt vasluian si ma doare,pacat de investitiile care sau facut ma asteptam la mai mult din partea echipei,dar cred ca are timp sa se redreseze UN SALUT FRATILOR MALAET PE ACEASTA CALE

tatola
tatola  •  05 Septembrie 2010, 18:30

Dragi prieteni lucrez de 7 ani in Spania in momentul in care D-ul Porumboiu l-a contactat pe Lopez Caro le-am comentat colegilor mei despre acest antrenor,toti mi-au spus ca este cel mai slab antrenor din Spania si pe unde a fost a avut numai rezultate negative.Au aparut in ziarul MARCA comentarii cand s-a instalat el antrenor la FC VASLUI toate erau contra sa.Acum intentia lui este de a recupera acest milion de E si sa vina in Spania unde nu va mai antrena in viata lui dar va trai f. bine .

kagliostro
kagliostro  •  05 Septembrie 2010, 18:08

Eu zic ca Porumboiu ii va da spaniolului o amenda de...1,5 mil de euro! Si uite-asa Lopez e dat afara si...ramane cu datorie, daca nu-si reziliaza singur contractul! Hai Vaslui, ca nu avem cu cine ne bate in campionat!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează