FOTBAL  »  Superliga  »  FC VASLUI

Haos la Vaslui » Şefii se ceartă, jucătorii rămîn neplătiţi de 5 luni: "Luăm în calcul vînzarea echipei, inclusiv către Adrian Porumboiu!"

Damian a fost cununat de Porumboiu, dar asta nu l-a împiedicat să se certe violent cu părintele său spiritual
Damian a fost cununat de Porumboiu, dar asta nu l-a împiedicat să se certe violent cu părintele său spiritual

Articol de - Publicat marti, 08 aprilie 2014 00:00 / Actualizat luni, 07 aprilie 2014 23:45

Actualul acţionar majoritar, Ciprian Damian, l-a acuzat pe fostul finanţator că a sustras sume importante din club după retragerea din vara trecută.

Războiul dintre finul Damian şi naşul Porumboiu continuă. Clubul are probleme în a obţine licenţa, iar actualul conducător al grupării moldave, Ciprian Damian, spune despre fostul patron că retragerea acestuia a fost una formală.

"Deşi a anunţat că s-a retras, Adrian Porumboiu era cel care hotăra totul la club. Orice plată din cont s-a făcut doar cu hîrtie scrisă de mîna lui. În luna iunie a anului trecut s-a început procedura de insolvenţă, dar a fost oprită după primirea primei tranşe din drepturile TV. Doar 20 la sută din bani au intrat în club, restul au ajuns la firmele lui Porumboiu. Am cerut, după, o altă tranşă în avans pentru a supravieţui pînă în decembrie, însă cînd banii au ajuns în cont, au fost preluaţi tot de firmele domniei sale. Acum, nu ne-a mai rămas decît să luăm în calcul vînzarea clubului. Firmele lui Porumboiu au drept de preempţiune în caz de vînzare, aşa că îl rog să-şi cumpere echipa", a declarat Damian.

"Damian aruncă pe piaţă nişte bazaconii. Eu am de recuperat şapte miliarde de lei vechi de la club, iar firmele mele cu mult mai mult. Sînt bani cu care am împrumutat echipa pentru a funcţiona" (Adrian Porumboiu, ex-patron FC Vaslui)

"Am văzut mulţi mincinoşi la viaţa mea, dar pe acest Damian nu-l întrece nimeni! Din decembrie e ca turbat şi nu înţeleg de ce. I-am cedat acţiunile crezînd că e om de onoare, însă m-am înşelat" (Adrian Porumboiu, ex-patron FC Vaslui)

"Eu am pus suflet la echipa asta, iar acum vine un strigoi şi-o distruge, o desfiinţează! Acest Damian n-a produs un leu în viaţa lui, doar a trăit pe spinarea altora" (Adrian Porumboiu, ex-patron FC Vaslui)

Dinamo e condamnată la retrogradare! Nici victoria cu UTA nu îi asigură barajul » Toate CALCULELE: de ce rezultate indirecte au nevoie „câinii”

În 1987 termina în fața lui Hagi în cursa pentru Balonul de Aur, acum e agent imobiliar » Și-a schimbat și look-ul: „Samuraiul a plecat în vacanță!”


Comentarii (2)
marianteus
marianteus  •  08 Aprilie 2014, 14:01

Oare de ce ii mai numiti finantatori, daca ei sunt de fapt imprumutatori de cluburi (ca sa nu zic camatari)

bamse1901
bamse1901  •  08 Aprilie 2014, 09:18

pai din cate vad sunteti neamuri, asa ca cine se seamana se aduna

Vezi toate comentariile (2)
Comentează