FOTBAL  »  Superliga  »  OŢELUL

Happy-end la Galaţi? » Întîlnire decisivă între Marius Stan şi oficialii Oţelului

Articol de - Publicat marti, 11 iunie 2013 00:00 / Actualizat marti, 11 iunie 2013 21:50

Primarul oraşului, Marius Stan, se va întîlni mîine cu directorul executiv al clubului, Remus Pascu şi cu preşedintele Narcis Răducan. La şedinţă vor participa şi reprezentanţi ai galeriei.

Într-o perioadă tulbure la Galaţi, lucrurile se îndreaptă către o împăcare. În acest sens, mîine va avea loc o şedinţă, la ora 14:00, în sala de conferinţe a stadionului pentru a se discuta viitorul clubului.

După îndelungi tensiuni între primărie şi club, reprezentantul noului acţionariat, The Nove Group, Remus Pascu va fi la aceeaşi masă cu primarul Marius Stan şi cu preşedintele Narcis Răducan. Cei trei vor încerca să găsească o soluţie pentru a scăpa echipa din situaţia delicată în care se află.

Totul vine ca urmare a deciziei ANAF de a bloca conturile gălăţenilor, ca rezultat al unor datorii mai vechi pe care clubul le are faţă de stat.

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (10)
thumbzilla..
thumbzilla..  •  14 Iunie 2013, 01:50
Postat de skyper pe 11 Iunie 2013, 20:38

si cu ce te incalzeste pe tine asta ? hotul de stan a furat,asta e important,are 3 vile facute din munca cinstita ?eu muncesc de 25 ani si nu-mi permit o garsoniera,asa ca .......

Altul care e deranjat de vilele altuia :)))

agent0013
agent0013  •  12 Iunie 2013, 09:47

Oameni Buni, e foarte clar pentru toata lumea ce inseamna prezenta lui Adamescu la conducerea Otelului ! Nu mai e timp de pierdut ! El este PRIMUL care trebuie sa paraseasca acest club ! De asemenea, este foarte clar ca, ceea ce se intampla acum "cu sprijinul ANAF", este ofensiva orientata catre EL Si ofensiva va creste exact cat va fi nevoie. Asa ca nu va avea nici o sansa sa reziste mult. Zilele lui la Otelul SUNT NUMARATE !!! Este MAI MULT CA SIGUR ca nu-l va prinde toamna la Otelul ! Daca s-ar lua de mana cu Bors si nu ar mai calca prin Galati, atunci acest oras ar avea un aer mult mai placut de respirat si un cer mult mai senin ! Doamne, fereste-ne de astfel de CR

ertyuiop
ertyuiop  •  11 Iunie 2013, 21:06
Postat de fcotelulgalati pe 11 Iunie 2013, 20:44

Ce legatura are una cu alta? Stan avea bani si inainte sa vina la Otelul. Si e problema ta ce fel de casa ai , datoria ta e sa iti faci viata mai buna, dar nu are nicio legatura cu banii din Liga Campionilor. Si oricum aici se discuta de faptul ca Otelul a fost tratata diferit de restul echipelor din Liga I.

Unii sunt asa varza incat nu realizeaza ca iubita lor echipa favorita e exact in aceeasi situatie......echipa mai mare ca Otelul datorii mai mari, echipa mai mica ca Otelul datorii mai mici! Desi e si o echipa mai mica Vaslui cu datorii mult mai mari in cazul in care declanseaza ANAF-ul aceeasi procedura!

Vezi toate comentariile (10)
Comentează