FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Harta puterii la Steaua » Clubul se conduce din trei cartiere, iar personajele se evită pentru că nu se suportă!

Aşa vor avea amplasate birourile cei din staff-ul tehnic şi administrativ al Stelei
Aşa vor avea amplasate birourile cei din staff-ul tehnic şi administrativ al Stelei

Articol de - Publicat sambata, 27 aprilie 2013 00:00 / Actualizat sambata, 27 aprilie 2013 00:57

Patronul şi noul scouter stau la reşedinţa primului din Aleea Alexandru, antrenorul şi managerul au biroul în Ghencea, în timp ce preşedintele şi directorul economic lucrează pe Calea Plevnei.

Steaua şi-a completat oficial de ieri staff-ul cu încă o persoană. Daniel Stanciu, adus de Gigi Becali pentru a căuta jucători în vederea transferurilor, a refuzat însă să aibă birou la stadion, pentru a nu se intersecta cu duşmanul său Mihai Stoica. Stanciu a primit o cameră în palatul patronului din centrul Bucureştiului şi acolo îşi va amenaja un birou.

Aviatorilor, Griviţa, Ghencea
Prin această mutare, cei 6 oameni importanţi din organigrama Stelei conduc clubul din 3 locuri diferite. La palat, în cartierul Aviatorilor, sînt patronul, Gigi Becali, şi Daniel Stanciu. În clădirea Arcom, situată pe Calea Plevnei, în cartierul Griviţei, se află cei care sînt în executivul societăţii şi care au drept de semnătură oficială. E vorba despre Valeriu Argăseală, preşedintele Consiliului de Administraţie, şi Iulian Ghiorghişor, director economic şi vicepreşedinte în CA.

A treia locaţie e în Ghencea, chiar la stadion. Acolo se află cei care se ocupă în mod direct de jucători: antrenorul Laurenţiu Reghecampf şi managerul Mihai Stoica. Întrucît nu se suportăîntre ei, persoanele din cele 3 sedii nu se întîlnesc niciodată în acelaşi loc, în afara partidelor de pe teren propriu!

Chiar şi şedinţele pe care Gigi Becali le convoacă la reşedinţa sa de lîngă Palatul Victoria sînt făcute pe rînd. Fie doar cu antrenorul, fie doar cu tehnicianul şi managerul, fie doar cu cei din Consiliul de Administraţie.

Gigi, pe axa Marriott - Ghencea - Palat
Cînd a preluat clubul, în ianuarie 2003, Gigi Becali îşi avea biroul în hotelul Marriott, acolo unde se oficializau toate transferurile, dar şi premierile jucătorilor şi antrenorilor. Apoi, patronul s-a mutat într-un birou situat în spatele tribunei oficiale a stadionului Steaua, unde a stat însă foarte puţin timp. În vara lui 2006 a cumpărat, pentru 7 milioane de dolari, casa din Aleea Alexandru şi, după ce a renovat-o, şi-a mutat "reşedinţa de lucru" acolo.

Semifinală "pregătită" într-o singură clădire
Cea mai mare performanţă realizată de Steaua după 1990, semifinala de Cupa UEFA din 2005-2006, a fost realizată în singurul sezon, de cînd Gigi Becali e patron, în care toată conducerea Stelei, administrativă, executivă şi tehnică, lucra în acelaşi loc. În acel sezon, biroul lui Olăroiu era unde îl are Reghe azi, sub tribuna a II-a din Ghencea, în timp ce Gigi Becali, Mihai Stoica, Valeriu Argăseală şi directorul economic aveau birourile, unul lîngă celălalt, tot la stadionul Steaua, dar pe partea opusă, în spatele tribunei oficiale.

Alte două zone de serviciu
În Bucureşti, Steaua îşi mai desfăşoară activitatea în alte două locuri, în afara celor 3 adrese ale şefilor şi celor din staff. E vorba despre un hotel aflat în apropiere de Casa Poporului, lîngă Parcul Izvor, acolo unde echipa intră în cantonament înaintea fiecărui meci. Al doilea loc e stadionul Arena Naţională, din sectorul 2, unde s-au disputat majoritatea meciurilor din acest sezon.

7,5 kilometri e distanţa dintre stadionul din Ghencea şi palatul lui Gigi Becali, aflat lîngă clădirea Guvernului României

569363-harta.jpg

*click pe imagine şi apoi Zoom pentru mărire.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (34)
fangigi
fangigi  •  27 Aprilie 2013, 20:20

Cum? Astia nu se suporta nici intre ei? Atunci noi ce dracu sa mai zicem?

leroiv72
leroiv72  •  27 Aprilie 2013, 17:00

o sa plece si reghe(e inevitabil, avand in vedere berbecia patronului si lipsa de, macar, bun simt vizavi de sotia antrenorului) si parca il aud pe berbec: "am cea mai tare echipa! ce mare lucru a facut reghe? a jucat el? vitejii mei joaca si fara antrenor! o sai iau 3 ligi ale campionilor si 5 campionate in 2 ani!" :D iar steaua iar o sa'si "revina"...joc anost, scandaluri garla, cel mai bun lot din liga 1 si...clasare pe locurile 4-5 vreo 3-4 ani la rand!

leroiv72
leroiv72  •  27 Aprilie 2013, 16:55

poa' sa fie imprastiati in toata tara ca si sedii, birouri de lucru...problema cea mare e la gigi: e un bow cu tzatze, adica...waca! nu are nici cea mai mica idee despre ce inseamna fotbalul in ziua de azi, cum se organizeaza un club, cum se conduce! merge pe principiul grofului de altadata: eu dau banu', eu comand muzica! am zis'o si ma repet: performantele(alea cate sunt ele, la nivelul nostru) vor fi pur si simplu rod al intamplarii cat timp acest individ va fi la carma stelei! din cand in cand doar datorita unora ca oli, reghe sa se mai lipeasca un succes de steaua! si asta, ma repet, datorita lor si a unor conjucturi favorabile!

Vezi toate comentariile (34)
Comentează