FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN SEVERIN, ÎN LIGA 1

Heleşteanu: "Gaz Metan Severin va juca sigur la Craiova" » Mititelu: "N-au şanse!"

Articol de GSP - Publicat vineri, 01 iunie 2012 00:00 / Actualizat marti, 05 iunie 2012 18:35

Anton Heleşteanu, preşedintele de la FCM Tg. Mureş, a vorbit despre decizia luată de Comitetul Executiv al FRF despre promovarea în Liga 1 a celor de la Gaz Metan Severin în defavoarea celor de la Tg. Mureş.

"Ştiam că aşa se va întîmpla. Aş fi vrut să anunţ dinainte, dar aşa am decis cu cei din conducere. Sînt sigur că această echipă va ajunge să joace la Craiova", a declarat Heleşteanu la GSP TV.

"Eu salut poziţia lui Mircea Sandu, şi-a păstrat opinia şi eram de acord cu ea. Era normal să se rămînă la un campionat cu 17 echipe. Noi nu am cerut ca poziţia a 18-a să fie ocupată de FCM, măcar să se fi jucat un meci de baraj. E curios cum juriştii de la LPF au alte poziţii faţă de cele ale celor de la FRF", a explicat oficialul mureşenilor.

Adrian Mititelu respinge din start o asemenea variantă, cu Gaz Metan Severin pe "Ion Oblemenco": "Este exclus, n-au nici o şansă. Gaz Metan Severin nu joacă pe stadionul de la Craiova. Nu poate să ne dea nimeni afară, noi avem contract pentru acel stadion. Ce, eu sînt nebun să nu-mi protejez investiţia de acolo?!", a reacţionat patronul craiovean la GSP TV.

Citește și:

Decizia luată de Florin Pîrvu, în urma decesului soției
Superliga
Decizia luată de Florin Pîrvu, în urma decesului soției
Supercupa FCSB - Corvinul Hunedoara nu se mai joacă pe 6 iulie » Mihai Stoica a făcut anunțul: „E un avantaj”
Cupa Romaniei
Supercupa FCSB - Corvinul Hunedoara nu se mai joacă pe 6 iulie » Mihai Stoica a făcut anunțul: „E un avantaj”
Cristiano Ronaldo a decis! Pentru ce echipă va evolua în sezonul viitor, după dezamăgirea trăită aseară la Al Nassr
Campionate
Cristiano Ronaldo a decis! Pentru ce echipă va evolua în sezonul viitor, după dezamăgirea trăită aseară la Al Nassr

Bișnițarii își fac de cap la finala de Liga Campionilor » Reporterii Gazetei au surprins în detaliu modul lor de a acționa: metoda ingenioasă găsită prin care poliția nu poate interveni

Cu câți bani s-au ales Bettyshor și Roxana Țuțu, femeile bătute cu bestialitate de „Perversul de pe Târgu Ocna” în ring


Comentarii (42)
stresul_tau
stresul_tau  •  11 Iunie 2012, 17:55

cand una din liga1 nu indepluineste criteriile merge urmatoarea de sub linie....si asa a ramas sportul in liga 1...fara nici un baraj..desi era clasata pe ultimul loc.deci in concluzie:....cand una din liga 1 e retrogradata..ramae cea de sub linie in liga 1. cand una din liga 2-a nu indeplineste criteriile merge urmatoarea in clasament.dc s-a ajuns la baraj anut trecut?...pt ca in liga 1 erau 2 locuri disponibile prin eliminarea bistritei si a tm.....dar doar una era sub linie; sportul...pt ca urziceni craiova si branesti nu si-au depus dosar de licentiere pt liga 1...iar craiova era si dezafiliata.ai inteles?

stresul_tau
stresul_tau  •  11 Iunie 2012, 17:51

viezure....un meci de baraj?...nu ai dreptate si sa-ti spun dc.anult trecut au ramas 2 locuri libere in liga 1...prin ''retrogradarea''..lui poli si bistritei.a ramas in prima liga1 sportul ,in locul uneina dintre ala...pt ca primle clasate sub linie siintza branesti si urziceni nu si-au depus dosarul pt liga 1....iar unul din cele 2 locuri vacante a fost oftinut de spotul ...ultima clasata.pt locul vacant s-a dat daraj. dar.....pt locul pe care trebuia sa-l ocupe bihorul...s-a clasat urmatoarea din seria respectiva. ce tre sa intelegi tu?....cand o echipa din liga 2-a nu indeplineste criteriile....merge urmaroarea din acea serie.

stresul_tau
stresul_tau  •  11 Iunie 2012, 17:46

mititelule tu ai recunoscut ca ti-a expirat contractul cu primaria.dar ai adaugat ca ai o intelegere verbala...:))..verbala?..nik semnat si parafat?......:)))))e zero. dar am o intrebre;...daca se va demola srtadionul si se va construi altul ....ce investitie vei avea?,...:)))

Vezi toate comentariile (42)
Comentează