FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

VIDEO Helmuth Duckadam condamnă regula U21, în urma războiului iscat de Gigi Becali

Foto: Helmuth Duckadam
Foto: Helmuth Duckadam

Articol de , - Publicat miercuri, 28 iunie 2023 13:18 / Actualizat miercuri, 28 iunie 2023 17:03

Helmuth Duckadam (64 de ani) a comentat demersul lui Becali privind interzicerea regulii U21, despre care spune că era previzibil să se încheie cu un eșec.

Duckadam a interpretati modul în care s-au poziționat cluburile care au decis să păstreze regula U21 în cazul acțiunii realizate ieri de Gigi Becali la sediul LPF.

Mandorlini îl asigurase că rămâne la CFR Cluj, apoi i-au făcut vânt: „Mi s-au tăiat picioarele când am aflat”
CFR CLUJ
Mandorlini îl asigurase că rămâne la CFR Cluj, apoi i-au făcut vânt: „Mi s-au tăiat picioarele când am aflat”

VIDEO. Helmuth Duckadam: „Dacă vor să impună, atunci să le dea bani cluburilor”

„Un show e bine pentru rating. Eșecul era previzibil! Nici eu nu sunt de acord cu hotărârea federației. Nu e bine să impui. Dacă tot vrei ca echipele să folosească jucători sub 21 de ani, motivează-i cum se face în Ungaria. Motivează-i cu bani și atunci nu vor mai fi probleme!”, a spus Helmuth Duckadam.

Întrebat de ce unele persoane din cluburi care nu sunt de acord cu această regulă au semnat pentru respectarea regulii jucătorului U 21, „Eroul de la Sevilla” a răspuns:

„Anul viitor vor fi alegeri și probabil s-au gândit pe cine trebuie să supere și pe cine nu”, a mai explicat Helmuth Duckadam.

VIDEO. Răzvan Burleanu, replică devastatoare pentru Gigi Becali

Răzvan Burleanu a avut o replică acidă la adresa lui Gigi Becali după acțiunea patronului de la sediul LPF. Șeful FRF consideră că fotbalul românesc ar fi mai sănătos fără finanțatorul celor de la FCSB.

„Într-o societate normală, un om care prejudiciază statul, care merge la închisoare și care nu învață din greșelile sale, cu siguranță este un om pierdut. Și pentru lumea asta, dar și pentru lumea cealaltă, în care crede domnul Becali. Domnul Becali a ratat oportunitatea să tacă.

 A ratat oportunitatea de a transforma propriul club în cel mai important din regiunea noastră. Ar fi avut potențialul să rivalizeze cu Steaua Roșie sau cu Dinamo Zagreb. 

Ar fi putut să aibă venituri de 4-5 ori mai mari. Sunt sigur că ar fi avut alt viitor cu un altfel de managament. Pe zi ce trece, sunt din ce în ce mai convins, că societatea noastră se va transforma când oameni cu profil de infractori nu vor mai fi în prim-plan”, a spus Burleanu.

Citește și alte știri:

Ups! Mutu îl aștepta la Rapid, el a făcut vizita medicală în altă parte: „Înapoi”

Gigi Becali, 3.000 de euro șpagă pentru doar câteva minute la concertul lui Celine Dion: „Zbiară asta în urechile mele, hai să mergem să mâncăm un șnițel!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează