FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Helmuth Duckadam îi atacă pe fanii Stelei: "Au un plan pentru destabilizarea clubului! Nici dacă le dăm bani nu vin la meci"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 25 martie 2015 00:00 / Actualizat miercuri, 25 martie 2015 12:38

Suporterii Stelei nu mai vin la stadion pentru a-şi susţine favoriţii, din cauza scandalului dintre club şi Armată.

Helmuth Duckadam, preşedintele de imagine al Stelei, i-a acuzat pe suporteri că vor răul echipei.

"Din păcate cred că este un plan al suporterilor pentru destabilizarea clubului. Am un prieten care merge la meciuri şi mi-a spus că lumea de la Tribuna 1 începe să înjure încă din minutul doi. Cred că este un segment de suporteri care la fiecare meci îl aşteaptă pe Cristi Tănase să dea o pasă greşită ca să îl înjure.

Pentru meciul de duminică, s-au vîndut bilete şi cu cinci lei. Cred că dacă i-am plăti noi cu 10 lei tot nu ar veni la meci.

Noi trebuie să ne vedem în continuare de treabă. Dacă vom face meciuri bune, vom învinge acel grup ostil de spectatori ", a declarat Duckadam la DigiSport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (152)
simptomulzero
simptomulzero  •  26 Martie 2015, 17:32
Postat de ando89 pe 25 Martie 2015, 16:19

Imi cer scuze ca va intrerup din acest monolog fructuos si aducator de solutii, dar de ce doar la fcsb se intampla astfel de minuni juridice si de imagine?

pentru ca aceasta crestere a popularitatii (datorata caselor donate saracilor si donatiilor la biserici si manastiri) lui Becali + intrarea in politica a deranjat pe cine nu trebuia. De-asta se intampla ce se intampla si cu Becali si cu Steaua. Nu imi place nici ciobanul, nu sunt nici prea dus la biserica. Dar ce se intampla Stelei acum, mi se pare nedrept. Atat ce face Mapn-ul cat si ce fac suporterii. Suporteri carora le era rusine pana de curand cu faptul ca Steaua era acuzata ca a tot ce a castigat inainte de '89 a fost castigat cu ajutorul comunistilor.Acum cand s-ar parea ca se rupe acea parte de istorie din Steaua, acei suporteri raman de partea "comunistilor". Frumos, ce po

ortega
ortega  •  26 Martie 2015, 09:17

Un pork între oy ... Cine dreq-l mai bagă în seamă pe lyngăul ăsta grohăitor ? Poate doar sklaveții fekkalyeni ...

einhorn
einhorn  •  25 Martie 2015, 20:08

bou ai fost, bou ai ramas, sclav te numesti. habar nu ai de nimic ca la PNG nu v-a predat nimeni la cursul de inteligenta aplicata, doar la prostie pe felie.

Vezi toate comentariile (152)
Comentează