FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Helmuth Duckadam îl laudă pe Claudiu Keşeru: "Trebuie să fie fotbalistul anului" » Pe cine vede legenda Stelei cel mai bun antrenor din 2014

Articol de GSP - Publicat duminica, 23 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 23 noiembrie 2014 12:14

Claudiu Keşeru l-a impresionat pe Helmuth Duckadam, care îl vede fotbalistul anului, dar nu îl consideră pe Costel Gâlcă cel mai bun antrenor din 2014.

"Pentru evoluţia din acest tur de campionat, eu îl văd pe Claudiu Keşeru jucătorul anului. Cel mai bun antrenor din 2014 îl consider pe Laurenţiu Reghecampf", a declarat Duckadam la DigiSport.

Preşedintele de imagine al Stelei a vorbit şi despre victoria cu FC Braşov şi despre meciul din Europa League, cu Aalborg.

"Cred că băieţii nu-şi făceau foarte multe probleme şi de aceea au jucat mai lejer în prima repriză. Valoarea noastră este prea mare ca să pierdem acasă.

Este important să cîştigăm cu Aalborg, ca să nu mai avem emoţii în ultima partidă. Va fi un meci greu. Unul dintre obiectivele noastre este calificarea în primăvara europeană. Cred că ar fi o mare dezamăgire dacă nu ne-am califica", a mai declarat Duckadam.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
ortega
ortega  •  23 Noiembrie 2014, 14:13

Porkul asta de Mackadam are atata credibilitate cat o precupeata din Obor ... Aia macar saraca , are profit mai mare pe termen lung decat gunoyul asta cu manusile lui ... Limba lui calda , mare , grasa , se pliaza perfect pe fesele fecaliene . Altfel era muritor de foame ... Pentru ca pr si simplu nu stie sa faca nimic ... Un gunoy 5telist autentic ...

th3dog
th3dog  •  23 Noiembrie 2014, 14:05

asta scoate numai perle cand deschide gura...

tazdevil
tazdevil  •  23 Noiembrie 2014, 13:14

"Valoarea noastră este prea mare ca să pierdem acasă"-trebuia sa le spuna si celor de la Ceahlaul treaba asta.....:P

Vezi toate comentariile (6)
Comentează