FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

VIDEO Previziunile lui Helmuth Duckadam pentru începutul sezonului: „Mutu va avea presiune, dar nici Farul nu va scăpa”

Articol de - Publicat sambata, 01 iulie 2023 10:35 / Actualizat sambata, 01 iulie 2023 12:05

Helmuth Duckadam (64 de ani) s-a pronunțat cu privire al startul noului sezon al Superligii. Fostul portar consideră că Adrian Mutu și Gheorghe Hagi vor avea mai multă presiune de gestionat după ce au efectuat mai multe transferuri.

De asemenea, Duckadam a spus că sunt șanse mici ca FCSB și Dinamo să se întâlnească pe Ghencea în acest sezon.

Atenție, altfel de fotbalist! » Rapidistul Omar El Sawy are idei clare: „Trebuie să mă ocup de ceea ce este palpabil, nu de ceea ce ar putea fi!”
RAPID
Atenție, altfel de fotbalist! » Rapidistul Omar El Sawy are idei clare: „Trebuie să mă ocup de ceea ce este palpabil, nu de ceea ce ar putea fi!”

VIDEO. Helmuth Duckadam: „Pe ei va fi presiune”

„Și FCSB, și Dinamo au două galerii frumoase. Din punctul meu de vedere, nu cred vor putea juca derby-ul în Ghencea, în ciuda faptului că se vor face cereri. Și eu sper ca FCSB-ul să joace în Ghencea, dar nu cred că se va întâmpla asta, rămâne doar să sperăm. 

Vom vedea ceea ce se întâmplă în primele etape. Majoritatea echipelor au făcut transferuri, cele mai importante le-a făcut Rapidul și aici va fi o presiune în plus pentru Mutu. Și Hagi a luat foarte mulți jucători și vom vedea cum va reuși să-i integreze”, a declarat Duckadam. 

Helmuth Duckadam și-a lansat propria pălincă

La evenimentul unde a vorbit cu presa, Helmuth Duckadam și-a lansat propria pălincă de caise, în colaborare cu compania Zetea. Pălinca „Helmut Duckadam” va fi produsă în număr limitat, va fi făcută din caise și va costa 100 de euro, aproximativ 500 de lei!

Previziunile lui Helmuth Duckadam pentru începutul sezonului: „Mutu va avea presiune, dar nici Farul nu va scăpa”
Pălinca ce va purta numele lui Helmuth Duckadam

„Faptul că îmi asociez numele cu un brand puternic mă bucură foarte mult. Sunt mândru de această realizare. Eu toată viața am mers pe ideea de a bea puțin, dar bun. Recunosc că sunt băutor de tărie. 

Faptul că mi-am pus numele pe această sticlă îmi oferă o mare satisfacție. Are un gust de caise mai deosebit și mai multe grade ca afară. Suporterii steliști care au apreciat performanța mea își vor dori măcar o sticlă”, a spus Helmut Duckadam.

Citește și alte știri:

Gestul extrem pregătit de Cristian Tudor Popescu, dacă se dovedește că Simona Halep s-a dopat intenționat: „Vă spun clar!”

Șoc la un club european uriaș! Toată lumea e de vânzare pentru a acoperi datoriile: „Au sunat deja jumătate din Europa”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează