FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Helmuth Duckadam, surprins după ce a fost chemat la Comisia de Disciplină: "Dacă după 9 ani sînt denigrat, nu mai am ce comenta"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 12 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 12 noiembrie 2014 20:14

După ce l-a desfiinţat pe Istvan Kovacs la finalul jocului pierdut de Steaua la Tîrgu Mureş, scor 0-1, Helmuth Duckadam a răspuns azi în faţa Comisiei de Disciplină. 

„Sînt foarte surprins, pentru că sînt nişte articole pe care nu le cunosc şi în care se arată că aş fi adus prejudicii fotbalului românesc. Şi chiar am spus, le-am dat exemplu din 2005, cînd am fost invitat de UEFA şi am avut privilegiul de a sta la masă cu prinţul Albert de Monaco şi în care patru jucători din Europa au primit cîte o plachetă omagială pentru aportul adus fotbalului european.

Dacă după 9 ani sînt denigrat, nu mai am ce comenta... Va trebui să îmi iau un apărător, o să vorbesc cu domnul Argăseală. Pentru mine e neinteresant, problema e că e implicat clubul.

Mi se impută declaraţiile la adresa lui Istvan Kovacs, dar nu vreau să aduc nici un prejudiciu, mai ales că eu de fiecare dată cînd am făcut o declaraţie, am atras atenţia că nu implic cu nimic clubul.

Dar se pare că va trebui să găsim o apărare, pentru că ar fi nedrept ca Steaua să aibă de suferit printr-o declaraţie de-a mea”, a declarat, vizibil iritat, Helmuth Duckadam, la ieşirea de la Comisie.

"Pot să-l fac şi nesimţit fără probleme. A decimat o echipă. Situaţie mai clară decît lovitura lui Mureşan nu există pe faţa pămîntului", a spus atunci Duckadam despre Istvan Kovacs.

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (33)
mathed
mathed  •  13 Noiembrie 2014, 14:32

Duckadam are niste bube pe creier.In afara de meciul ala unde jucatorii Barcelonei au tras lov.dela 11 m foarte prost Duck. a fost un portar anonim.Absolut nu este Dumnezeul fotbalului!!!

terminatorul3
terminatorul3  •  13 Noiembrie 2014, 11:13
Postat de valiza.epo pe 13 Noiembrie 2014, 08:22

Prooostie mai mare ca la acest muritor de foame, tinut din mila de un cioban analfabet, greu gasesti in Europa! El, care nu a reusit sa faca nimic in viata, chiar se crede ... cineva?!? Cand cineva e prooost si stie ca e prooost, ajuta-l. Cand Duckaram e prooost si crede ca e buricul lui... EBa, ocoleste-l!!

Esti prost !!

icornel2012
icornel2012  •  13 Noiembrie 2014, 11:09
Postat de valiza.epo pe 13 Noiembrie 2014, 08:22

Prooostie mai mare ca la acest muritor de foame, tinut din mila de un cioban analfabet, greu gasesti in Europa! El, care nu a reusit sa faca nimic in viata, chiar se crede ... cineva?!? Cand cineva e prooost si stie ca e prooost, ajuta-l. Cand Duckaram e prooost si crede ca e buricul lui... EBa, ocoleste-l!!

Mare prostovan esti ...cine este Duckadam ,ce a facut ? Printre altele a aparat intr-o finala de cupa europeana ,cea mai importanta ,4 lovituri de la 11 m. Apoi a castigat finala si a tinut in mana o cupa pe care voi doar o visati pentru ca niciodata nu veti avea ocazia sa o atingeti . Despre arbitru nu a spus nimic deplasat,a spus doar un adevar pe care l-am vazut cu totii . A fost sportiv de performanta, spre deosebire de tine,si stie ce poate sa insemne o accidentare de acest fel in viata unui sportiv. Dar cred ca imi consum timpul ,nu poti gandi si nu poti recunoaste adevarul nici daca Dumnezeu iti da in cap cu el.

Vezi toate comentariile (33)
Comentează