FOTBAL  »  Superliga  »   PANDURII

Herea a refuzat din start noua propunere a gorjenilor: "Nu puteam accepta 1.000 de euro pe lună"

Articol de - Publicat joi, 17 noiembrie 2016 00:00

Herea a refuzat noul salariu propus de club și a fost trimis, alături de Lazar, Ungurușan, Grecu, V. Munteanu, Bunoza și Bujis, să se antreneze separat

- Ovidiu, care-i povestea cu noul contract?
- Eu și alți 6 coechipieri nu am fost de acord cu oferta de 1.000 de euro pe lună până în decembrie. După, urma o renegociere. În cazul meu, banii pe care îi aveam de primit până în insolvență au intrat la masa credală, iar de atunci până în decembrie urma să primesc 1.000 de euro de euro pe lună. Automat am refuzat, nu aveam cum să accept această propunere!

- Se poate ajunge la o înțelegere?
- Eu mai am un an și jumătate contract și am spus că vreau să ajungem la o cale de mijloc, dar n-am mai fost chemat la nicio discuție. Mi s-a comunicat că o să mă antrenez separat, alături de ceilalți colegi care sunt în aceeași situație cu mine.

- Câți bani ai primit?
- Am restanțe trei salarii, de când am venit și până când clubul a intrat în insolvență. Până acum am luat doar două prime de joc, la fel ca și coechipierii mei.

- Ești dispus, în aceste condiții, să mai joci pentru Pandurii?
- Eu vreau să ajut echipa și dacă se va conta pe mine voi da totul pe teren! Vreau ca totul să intre pe un făgaș normal, nici noi nu suntem mulțumiți că ne pregătim separat.

- Te gândești la un transfer în iarnă?
- Situația mea e incertă, nu se știe ce se vrea în continuare. Nu mi s-a propus o reziliere. Dacă lucrurile erau clare, poate ajungeam la o înțelegere. Eu nu am tras nicăieri de un contract!

- Te vedem pe teren în această etapă?
- Bănuiesc că nu, nu cred că se va conta pe noi în acest meci, dar eu aș fi dispus să joc dacă mi se va cere.

"Noi nu am făcut grevă. De când s-au propus noile contracte și am refuzat, doar ni s-a spus să ne antrenăm separat, nu a fost o revoltă"
Ovidiu Herea, mijlocaș Pandurii

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează