FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Herea explică de ce a ajuns un fotbalist de creaţie: "Mi-a plăcut de mic să desenez" :)

Herea spune că a fost de mic pasionat de desen
Herea spune că a fost de mic pasionat de desen

Articol de GSP - Publicat sambata, 19 noiembrie 2011 00:00 / Actualizat sambata, 19 noiembrie 2011 09:48

Ovidiu Herea s-a impus ca jucător de bază la Rapid de la venirea sa în Giuleşti, în 2007. Mijlocaşul spune că s-a hotărît să pună totul în slujba fotbalului după ce l-a văzut pe Hagi jucînd la Campionatul Mondial din SUA 1994

"Ca Hagi mi-am dorit să ajung. De fapt, m-am apucat să joc imediat după Mondialul din '94... Rezultatele de-atunci m-au determinat să mă îndrept către acest fenomen", a spus Herea într-un interviu pentru Adevărul.

Mijlocaşul de 26 de ani îşi dezvăluie una dintre pasiunle sale din copilărie, dar şi pasiunea actuală pentru îmbrăcăminte:

"Îmi plăcea să desenez. Cred că aş fi ales pictura dacă nu eram fotbalist. Mai desenez şi acum din cînd în cînd, dar nu prea am timp, că fotbalul îmi ocupă mai toată ziua.

Foarte des îmi cumpăr îmbrăcăminte. Nu rezist. Cred că cei mai mulţi bani i-am dat pe un costum, 2.000 de euro. Cheltuiesc foarte mult pe adidaşi. Am casa plină de ei, am aproape 100 de perechi".

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (23)
ucluj2011
ucluj2011  •  19 Noiembrie 2011, 18:16

"Hitler1" , tocmai cind luau lucrurile o intorsatura mai buna , ai aparut tu sa faci valuri. Tu esti "spion" , nu-i asa??? Fac pariu ca nu esti nici stelist nici rapidist (si nici clujean).

ucluj2011
ucluj2011  •  19 Noiembrie 2011, 18:14

...continuare... Si inca ceva Sid: Sa ma scuze dinamovistii , dar daca am intradevar RESPECT pentru suporterii vreunei echipe din Rominia, aia sunt rapidistii. Asta ti-o spune un clujean care pe vremea studentiei in Bucuresti in anii '80 , nu pierdea niciun meci de-al Rapidului , Stelei sau Dinamo. Rapizii mi-au ramas la inima , era INCREDIBIL ce faceau aia pe stadion . Unde juca Rapidul erau stadioanele pline ca era in A sau in B , iar galerie ca aia mai aveau poate citeva echipe in Europa. De fapt , si in zilele noastre , pot spune ca fanatici si atasati de club ca aia din Giulesti nu au multe echipe din Europa. Altfel... Toate bune.

ucluj2011
ucluj2011  •  19 Noiembrie 2011, 18:10

Sunt din Cluj si sunt "U"ist , adica simpatizez cu nici o alta echipa (exceptind "fratia" noastra cu dinamovistii) , dar drept sa-ti spun , si nu ma refer neaparat la tine , voi chiar sariti calul citeodata cu "tziiganii, coloratii" si altele asemenea , uitind ca PE BUNE , nu la Rapid este cel mai mare procentaj de rromi. Nici in tribune si nici in teren.

Vezi toate comentariile (23)
Comentează