FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL - RAPID 0-0

Herea promite că Rapidul se va revanşa în etapa următoare: "Batem pe CFR"

Herea a jucat primul meci ca titular în acest sezon cu Petrolul.
Herea a jucat primul meci ca titular în acest sezon cu Petrolul.

Articol de - Publicat duminica, 19 august 2012 00:00 / Actualizat duminica, 19 august 2012 11:06

Ovidiu Herea este mulţumit cu remiza obţinută la Ploieşti şi promite că Rapid va cîştiga derbyul cu CFR de săptămîna viitoare.

- Ovidiu, aţi cîştigat un punct sau aţi pierdut două?
- Este greu de zis, şi ei au avut ocazii, dar şi noi am avut una-două şanse. În prima repriză au pasat mai bine, au controlat jocul, dar am revenit în partea secundă, puteam deschide scorul dacă aveam puţin noroc. Fiecare putea cîştiga.

- 6 puncte în 4 etape. Sînt puţine?
- Pînă la urmă aici am obţinut un egal pe un teren foarte greu, unde foarte puţini vor cîştiga. Vedeţi ce suporteri au, ce atmosferă, s-au întărit şi asta se vede. Se vor bate la locurile din faţă în acest sezon.

- Urmează CFR, un alt meci foarte greu...
- Din păcate, da. Am avut un program dificil cu Oţelul, cu Petrolul, acum CFR. Dar trebuie să-i învingem, să acumulăm puncte. Acasă, în Giuleşti, va fi altfel, noi trebuie să batem! Sperăm să trecem de această perioadă, iar în partea a doua a turului să luăm cît mai multe puncte şi să urcăm în clasament.

"A fost un meci foarte frumos, cu doi mari antrenori, sînt mîndru de echipa pe care o avem. Un punct este mai mult decît nimic" (George Copos, finanţator Rapid)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
sadim3ro
sadim3ro  •  21 August 2012, 06:58
Postat de cosmin-niko pe 19 August 2012, 01:22

bateti pe naiba cu cfr o sa facem tot egal si uite asa in etapa 8 ne trezim ca suntem la 10 puncte distanta de locurile 1-3,am scapat de razvan cu egalurile,am dat de altul cu x in sange,sabau cel care continua cu titularizarea lui surdu copos chiar e fraier,sa rada de tine in asa hal jucand cu surdu mereu titular

te rog citeste tot articolul... nu te lasa dus de ce e scris mare si bold... "trebuie sa batem" e una... "batempe CFR" e alta

rexrapidistul
rexrapidistul  •  19 August 2012, 14:59

Am incredere in revenirea sportiva al RAPIDULETULUI! sper sa joace titulari: Codrea, Goga,Pancu si Herea la capacitate maxima!

stef1997
stef1997  •  19 August 2012, 11:42

asa ati zis si de Hereenveen

Vezi toate comentariile (7)
Comentează