FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL

Herea se mută la Ploieşti! » Mijlocaşul Rapidului negociază intens cu deţinătoarea Cupei

În campionatul recent încheiat, Herea a marcat de 9 ori
În campionatul recent încheiat, Herea a marcat de 9 ori

Articol de , - Publicat luni, 10 iunie 2013 00:00 / Actualizat duminica, 09 iunie 2013 19:25

Transfer-bombă la Petrolul: Ovidiu Herea e la un pas să semneze cu "lupii"! După portarul Pecanha, un alt rapidist ar putea ajunge sub comanda lui Contra, mijlocaşul ofensiv dîndu-şi acordul de principiu să vină la Ploieşti.

Ovidiu e dispus să renunţe la banii restanţi pe care-i are de primit de la clubul din Grant, însă tot mai există o problemă. Cînd a fost adus de la Progresul, în contractul lui Herea a fost introdusă o clauză conform căreia Rapidul trebuie să-i plătească lui Constantin Iacov, fostul finanţator din Cotroceni, suma de 500.000 de euro, în cazul în care fotbalistul părăseşte Giuleştiul!

Şefii Petrolului ar putea face rost de banii necesari din vînzarea lui Bokila, care e evaluat la 3 milioane de euro şi are mai multe oferte din Rusia, Polonia, Croaţia şi Israel. Pe lista posibilelor achiziţii ale prahovenilor din această vară se mai găsesc: Buzbuchi (portar, 19 ani, Viitorul), Benga (fundaş, 23, Oţelul), Teixeira (mijlocaş, 32, liber) şi Chiţu (atacant, 22, Viitorul).

Premiaţi cu întîrziere
Primarul Ploieştiului, Iulian Bădescu, a anunţat cum le va oferi elevilor lui Contra bonusurile pentru cîştigarea Cupei şi pentru ocuparea locului 3 în Liga 1: "Pînă pe 10 iulie, cînd sperăm să învingem Steaua, în Supercupă, vom vira 1,2 milioane euro. Diferenţa de pînă la 3 milioane va fi virată în mai multe tranşe, pe toată durata sezonului viitor".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (44)
kmikaz
kmikaz  •  14 Iunie 2013, 10:05
Postat de mateiserban pe 10 Iunie 2013, 14:29

Herea e tzeapa. peste 50% din golurile lui au fost inscrise din penalty. mai da cate un gol de la distanta o data pe campionat. parca e Tanase 2

important e sa tina mijlocul si sa creeze faze la poarta....de goluri se ocupa altii ;)Comentariul tău...

alepetrolul
alepetrolul  •  10 Iunie 2013, 17:32

Nu cred pana nu vad,nu mai luati in serios tot ce dau astia cu presupusul pe aici. Daca si articolul asta o fi ca majoritatea, in gen ca ala in care se prsupunea ca Bornescu va fi dat afara e clar. Postat de the_champions pe 10 Iunie 2013, 05:22 Chitu e stelist, scoateti-l de pe lista ca nu se duce la tzaronoaia . Cat despre tine, esti orasean si esti elevat ca scrii cu tz. Tine-o tot asa ca esti bun!

andrei202
andrei202  •  10 Iunie 2013, 17:08
Postat de the_champions pe 10 Iunie 2013, 05:22

Chitu e stelist, scoateti-l de pe lista ca nu se duce la tzaronoaia .

n-am sa inteleg ce aveti de impartit toti suporterii celorlalte echipe? eu sunt petrolist de cind ma stiu si chiar daca petrolul nu a cistigat decit 4 campionate si trei cupe, totusi are o traditie care trebuie respectata. eu respect celelalte echipe si cred ca fiecare suporter are dreptul sa devina suporterul oricarei echipe. nu inteleg de ce unii doresc raul altor echipe? poate asta este natura noastra a romanilor , problema caprei vecinului. in loc sa ne ajutam unii pe altii si sa luam atitudine, noi ne injuram unii pe altii. eu doresc revenirea rapidului in liga 1 ptr. are mai mult farmec si chiar succesul stelei in cupele europene. cind faceti un comentariu, ginditi inainte...

Vezi toate comentariile (44)
Comentează