FOTBAL  »  Superliga  »  HERMANNSTADT - DINAMO 4-2

HERMANNSTADT - DINAMO 4-2 // Cornel Dinu l-a „mitraliat” pe Mihai Popescu: „Diletantismul se plătește! E rușinos pentru întreaga istorie ce a făcut”

Articol de GSP - Publicat sambata, 07 decembrie 2019 23:26

Cornel Dinu, 71 de ani, fostul mare jucător al lui Dinamo, a vorbit despre eșecul suferit de „câini” în deplasarea de la Hermannstadt, 2-4. 

„Mister” a făcut o caracterizare extrem de dură jocului prestat de Dinamo, criticând în special evoluția fundașului central Mihai Popescu. 

„Evoluția lui Dinamo nu prea mai contează când petreci Sfântul Nicolae cu ultimii profesori de la Facultatea de Drept (n.r. referindu-se la cum și-a petrecut ziua de ieri). Dinamo a avut, la 1-1, două situații de a prelua conducerea, dar e nepermis ce s-a întâmplat mai târziu, să primești două goluri atât de ușor, din faze fixe.

Golul patru al lui Hermannstadt înseamnă diletantism. În mintea unora, care cred că se pricep la fotbal, Mihai Popescu era considerat o mare speranță. E rușinos pentru întreaga istorie a fotbalului dinamovist să fii depășit în acest mod de lentul Yazalde.

E o scădere și de atitudine, care a scos în evidență niște deficiențe pe care le știam. Vreau să cred că Nistor a prins o zi nefastă. Diletantismul se plătește. Eu am spus recent că e aproape imposibil ca Dinamo să prindă play-off-ul cu distribuția actuală”, a declarat Cornel Dinu, la TV Telekom Sport.

HERMANNSTADT - DINAMO 4-2 // Cornel Dinu l-a „mitraliat” pe Mihai Popescu: „Diletantismul se plătește! E rușinos pentru întreaga istorie ce a făcut”

3a fost nota primită de Mihai Popescu pentru evoluția din partida cu Hermannstadt. Aceeași notă a fost primită de toți jucătorii din linia de fund

Vezi AICI toate detaliile de la partida Hermannstadt - Dinamo!

Joci constant la pariuri? Avem un test pentru tine – răspunsurile sunt foarte importante!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (23)
chris_bu67
chris_bu67  •  09 Decembrie 2019, 09:28

popescu n-a făcut față la scoțienii aceia mediocri,motherwell parcă!

vasy86le
vasy86le  •  08 Decembrie 2019, 16:43

Mihai Popescu nu are ce cauta la Dinamo si lista e lunga, jucatori precum filip, popescu, moldoveanu, ciobotariu si multi altii, cu cativa ani in urma, nu ar fi avut loc nici la echipa a doua a clubului. Cu amatori nu ai cum sa faci fata la profesionisti, nivelul aratat de acesti "fotbalisti" ii claseaza undeva prin liga a-III-a.

sasesase
sasesase  •  08 Decembrie 2019, 14:53

Nea Dinu, o să ajungă Dinamu cu sunt Hamburg sc și nothingam Forrest pe care le tot pomenești! Can aveai infractorii la club erai numai un zâmbet și numai osanale aduceai unor hoți că Turcu Borcea Cohn etc.....și tu ești ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (23)
Comentează