FOTBAL  »  Superliga  »  CS SEVERIN - DINAMO, AZI, 20:20, ANTENA 1, DOLCESPORT ŞI LIVEVIDEO PE GSP.RO

Herrera vine, dar nu ştie dacă rămîne la Dinamo!

Articol de - Publicat vineri, 20 iulie 2012 00:00 / Actualizat joi, 19 iulie 2012 20:53

Aseară, trebuia să ajungă la Bucureşti, pentru negocieri, fundaşul dreapta uruguayan. Robert nu vrea să semneze fără un salariu de 150.000 de euro pe an


Dinamo încearcă să-şi definitiveze lotul în acest week-end pentru ca Dario Bonetti să aibă la dispoziţie soluţii şi pe posturile deficitare în acest debut de sezon. Aseară, era aşteptat la Bucureşti fundaşul Robert Herrera (23 de ani), iar azi ar trebui să ajungă şi mijlocaşul Edgar Alvarez (32 de ani), liber de contract după ce şi-a reziliat acordul cu Palermo. Cum "cîinii" sînt în criză financiară, ambele transferuri ar putea pica!

Conducerea clubului s-a înţeles cu Defensor, clubul de care aparţine Herrera, pentru suma de 250.000 de euro, însă roş-albii nu s-au pus de acord şi cu uruguaianul. Robert îşi doreşte un contract de cel puţin 150.000 de euro pe sezon, în timp ce roş-albii i-au pregătit un salariu de doar 10.000 de euro lunar. "Băiatul vine, dar nu e nimic rezolvat. Dacă ne înţelegem la salariu, batem palma, altfel se suie în avion şi pleacă", a spus unul dintre agenţii lui Herrera.

Şi cu Alvarez este aceeaşi problemă. Hondurianul cere 200.000 de euro pe stagiune, Dinamo îi oferă posibilitatea cîştigării acestei sume doar dacă va deveni titular şi va da randament.


250.000 de euro este cota de piaţă a lui Herrera, conform transfermarkt.de. Alvarez este evaluat de acelaşi site specializat la 600.000 de euro

Dinamo e condamnată la retrogradare! Nici victoria cu UTA nu îi asigură barajul » Toate CALCULELE: de ce rezultate indirecte au nevoie „câinii”

În 1987 termina în fața lui Hagi în cursa pentru Balonul de Aur, acum e agent imobiliar » Și-a schimbat și look-ul: „Samuraiul a plecat în vacanță!”


Comentarii (40)
truscanu
truscanu  •  22 Iulie 2012, 14:41

luati jucatori buni sa fim invincibili.

marian79iulian
marian79iulian  •  20 Iulie 2012, 20:46
Postat de primar pe 20 Iulie 2012, 11:17

de cand a plecat Turcu...... si Borcea prin America s-au mai rarit jucatori impresariati de fratii Becali, asta este cel mai bun lucru , aducerea lui Boneti a fost ce-a mai buna alegere in privinta unui antrenor....romanii nostri mai mult gura decat munca, intinerirea echipei si mai multi jucatori straini este un plus pentru Dinamo........noua ca suporteri nu ne ramane decat sa mergem la meciuri si sa ajutam echipa, numai asa putem lua campionatul CAINE PANA LA MOARTE SI DINCOLO DE EA , HAI DINAMO !!!

corect! au disparut toti "ciumetii" si incet incet s-a intinerit lotul si au venit jucatori decenti, nu toate "ciurucurile"! naumovski, balgradean, luchin, nica, scutaru, boubacar, alexe, tucudean, matei, axente, curtean, rus ....iata cat tineret majoritatea titulari! inainte jucau toti "pilosii"! ne mai trebuiesc insa fundasi: standa, dreapta si centrali! e capitolul cel mai slab la ora actuala!

mario_2987
mario_2987  •  20 Iulie 2012, 19:16

herrera a fost meci de meci titular la Defensor in campionatul uruguayului , care nu este deloc unul slab ba din contra ! Acest fundas uruguayan chiar are valoare de Dinamo si stim cu totii ft bine ca si Dinamo are nevoie de el ! orice jucator de valoare e asteptat la Dinamo insa echipa asta nu mai are banii nici de o apa plata cu lamie !

Vezi toate comentariile (40)
Comentează