FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID A RATAT TRANSFERUL

Hizo e şocat că l-a ratat pe Bibişkov: "Am înţepenit cînd am citit Gazeta!"

Viorel Hizo
Viorel Hizo

Articol de - Publicat marti, 07 iulie 2009 00:00

Bibişkov a ajuns în curtea Stelei, deşi a fost monitorizat de Rapid mai bine de o lună. Hizo a făcut un întreg dosar despre el şi giuleştenii urmau să deschidă negocierile cu atacantul. Ieri, Viorel Hizo a comentat pentru GSP:

"Avem un ghinion fantastic, ca de fiecare dată. Dimineaţă, cînd am deschis Gazeta, am înţepenit cu ziaru-n mînă! Nu mi-a venit să cred că Bibişkov s-a dus în Austria, să semneze cu Steaua.

Era jucătorul pe care ni-l doream cel mai mult". Bulgarul îi fusese recomandat lui Hizo de către mijlocaşul lui FC Vaslui, Ghencev.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (33)
 •  08 Iulie 2009, 04:47
Postat de pe 07 Iulie 2009, 15:42

Ai grija cand corectezi pe altcineva sau ii atragi atentia: in primul rand scrie corect, eruditule, ca altfel risti sa te faci de maro! (semnat: un rapidist)

Inainte de "sau" si "ori" se pune virgula, asta pentru ca tot te tii de "corecturi". Se vede ca esti rapidist :))

 •  07 Iulie 2009, 15:51

In primul rand pt cel de mai jos(clau44) Steaua poate e cea mai buna echipa IN Romania(stie JIJI de ce) ca in UCL nu a facut puncte in ultimii ani,ci s-a facut de ras(1 punct pe an),ca nu mai merge cu valiza,cu prietenu Mitica,cu cu verii Becalii, iar Bibiskov asta e disputat de parca ar fi Villa sau Ribery. pacat ca nu se are rabdare si cu tinerii romani,am ajuns sa ne certam pe marfa bulgareasca. inca ceva..am vazut ca unii dau lectii de gramatica aici, si apoi scriu rommi cu un singur I

 •  07 Iulie 2009, 15:42
Postat de pe 07 Iulie 2009, 12:40

dap,ionut_oradea se vede ca stii sa scrii roamneste,de altfel ca toti rromi rapidisti:P

Ai grija cand corectezi pe altcineva sau ii atragi atentia: in primul rand scrie corect, eruditule, ca altfel risti sa te faci de maro! (semnat: un rapidist)

Vezi toate comentariile (33)
Comentează