FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - VASLUI 1-1

Hizo, extrem de supărat după egalul cu Astra: "Cum să ne dea piticul ăsta gol?"

Articol de GSP - Publicat vineri, 05 octombrie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 05 octombrie 2012 22:54

Viorel Hizo şi-a mitraliat defensiva la finalul partidei cu Astra, fiind foarte nemulţumit de modul în care vasluienii au primit golul din prima repriză.

"Este inadmisibil să iei un asemenea gol, le-am făcut cadou reuşita. Cum să ne dea cel mai scund jucător de pe teren gol cu capul? Apoi am încercat să revenim, să ne creăm ocazii, pînă la urmă am reuşit să egalăm. Nu ştiu dacă a fost sau nu penalty, nu comentez"

"Dulăul" a anunţat la "Meciul Zilei" de pe GSP TV şi obiectivul moldovenilor în acest sezon: "Vrem să ajungem în primele 3, acolo vrem să ajungem la finalul sezonului, în acest moment sîntem aproape de podium"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
adytzu2009
adytzu2009  •  06 Octombrie 2012, 01:54
Postat de aalyoshank pe 05 Octombrie 2012, 23:47

Comentariul tău...idiotenie....3-1 vati luato de la vs....sugetio

"Prietene" ,Hizo nu este de valoarea Vasluiului! Cu asta in B ajunge Vasluiul. Echipa aveti, da carmuitoru' e pe langa subiect! Cat priveste victoria voastra cu noi.... hmmm...bulan.Bafta pe viitor si schimbati coach-u!

imperator
imperator  •  06 Octombrie 2012, 00:37

Ghinion, și noi am pățit la fel.... aka Torje !

aalyoshank
aalyoshank  •  05 Octombrie 2012, 23:47
Postat de bstefan pe 05 Octombrie 2012, 23:30

Porumboiu foloseste măgari pentru a căra echipa. Mai întâi Shumi, acum Hizo. Vreau să spun că nu la ceva fizic mă refer, ci la caracter. Cum poate "dulăul" scăpat de la hingheri să scoată asemeni (porumb)ei? Ce meci a văzut el de pe bancă? Specimen care faci de râs rasa canină, Astra v-a depăsit la toate capitolele, punctul vi l-a oferit un arbitru idiot, ca să nu spun mai mult. Taci cap de bostan si o să fie mai bine pentru tine mister hau-hau!

Comentariul tău...idiotenie....3-1 vati luato de la vs....sugetio

Vezi toate comentariile (4)
Comentează