FOTBAL  »  Superliga  »  CEAHLĂUL

Hizo: "Frăţilă a primit bani de la Becali"

Articol de GSP - Publicat vineri, 28 martie 2008 00:00

Viorel Hizo, tehnicianul principal al echipei Ceahlăul Piatra Neamţ a dezvăluit, ieri, numele arbitrului care a primit bani de la patronul Stelei, Gigi Becali.

"Aţi auzit că Becali a dat bani la nu ştiu cine. Deci era vorba de arbitrul Frăţilă", a declarat şeful băncii tehnice de pe Borzoghean.

Hizo şi-a reamintit de scandalul din perioada în care era antrenor la Rapid. "Dulăul" consideră respectiva situaţie similară celei de acum, în care giuleştenii aşteptă verdictul meciului oprit contra Stelei. "Am fost şi eu implicat într-un asemenea scandal în fotbalul românesc. S-a întîmplat atunci cînd patronul George Copos a scos echipa de pe teren în meciul de la Braşov, considerîndu-se frustrat de prestaţia arbitrajului".

Ca şi atunci, Rapidul traversează o situaţie delicată în campionat. "Spre deosebire de acest moment, în 2001 cu giuleştenii eram lider în clasament", continua să depene firul amintirilor, Viorel Hizo, antrenorul care regretă şi acum ratarea cîştigării unui titlu de campion.

Tot "principalul" este cel care povesteşte evenimentele neplăcute de care a avut parte cu Rapidul. "Venise verdictul unei suspendări de cinci puncte pentru noi, de pe urma retragerii echipei de pe teren, la Braşov. Iar din lider, am ajuns pe locul secund. Ulterior, toată situaţia creată de pe urma acestei lovituri, ne-a făcut să avem de suferit. Eram bulversaţi complet! De pe urma acelei penalizări de cinci puncte în clasament, s-a pierdut totul. Am pierdut la Piatra Neamţ cu Ceahlăul, la Galaţi şi într-un alt meci din deplasare. Plus că ne-a măcelărit Piteştiul, în primul meci, cu arbitrul Frăţilă", îşi reaminteşte Hizo, a cărui formaţie de la vremea respectivă n-a mai putut să cîştige trei meciuri la rînd. "Cu toate că aveam o super-echipă, cu cinci jucători de echipa naţională în efectivul Rapidului!", a întărit "Dulăul".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (51)
 •  09 Mai 2008, 20:19

Asa-i D-le Hizo,ne-au macelarit tot timpul,numai ca Steaua rohsie sa ia mereu campionatul! Ar fi cazul sa fie luate, de data aceasta masuri drastice, pt a se curma odata pt totdeauna asemenea manifestari de joasa speta. Singura varianta este RETROGRADAREA IN LIGA a 2-a sau chiar a 3-a.Sa fie un dur exemlu pt toti cei ce vor mai incerca asemenea lucruri murdare!

 •  09 Mai 2008, 19:40

afara cu oile din campionat, RETROGRADATI F.C. TELEMEAUA

 •  09 Mai 2008, 18:38

muriti oilor!

Vezi toate comentariile (51)
Comentează