FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - DINAMO, AZI, 20:30, DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Hizo: "Mercenarii de la Dinamo ar putea face un meci strălucit cu banii promişi de Borcea"

Viorel Hizo, antrenor
Viorel Hizo, antrenor

Articol de GSP - Publicat duminica, 02 mai 2010 00:00

Fost antrenor la ambele echipe, Viorel Hizo aşteaptă cu nerăbdare partida dintre Rapid şi Dinamo. Hizo e convins că giuleştenii nu mai pot avea galopul de sănătate de la meciul cu Steaua, ba chiar ar putea avea probleme imense dacă Dinamo îşi plăteşte "mercenarii".

Domnule Hizo, direct, da-ţi-ne un pronostic pentru diseară!
Diseară, da, să vedem... 1X2, e bine? Cum să dau aşa, dintr-o dată, un pronostic? Ce, suntem la pariuri? Lăsînd gluma de-o parte, chiar este meciul dracului!
De ce?
Îl văd decisiv în lupta pentru Europa League. Tocmai d-aia cred că Borcea le-a promis jucătorilor că le dă banii imediat după meci. Sînt cîţiva mercenari pe acolo care ar putea să zburde cu gîndul la bani. Indiferent de situaţie, Rapid va avea viaţă grea.
Vorbiţi de parcă Dinamo joacă excelent în ultima perioadă...
Nu, însă reprimirea fotbaliştilor plecaţi de la echipă le-ar putea  determina o altă atitudine pe teren. Norocul Rapidului este că nu joacă N'Doye, metronomul cîinilor la mijlocul terenului, cel mai exact pasator din Liga 1, dar ghinionul lor este că Andrei Cristea va fi pe teren şi e un atacant extraordinar. Dacă vor reuşi să-l blocheze, să nu joace mingea fără o presiune permanentă, atunci viaţa lor va fi mult mai uşoară.
Cum vi se par echipele? Spuneţi-ne cîte un punct forte şi cîte o problemă de la fiecare dintre ele.
Nu e treaba mea, le ştiu Andone şi Ţălnar mai bine decît mine.
Totuşi...
Dinamo de la mijloc în sus este excelentă, dar are probleme în zona fundaşilor centrali. Rapid este foarte echilibrată, dar îi este greu dacă joacă doar cu Ioniţă singur în atac.
Cu cine ţineţi diseară?
Hm, nu ştiu dacă ţin cu cineva. Dar privesc Rapidul cu alţi ochi, e adevărat, pînă la urmă în campionatul acesta am antrenat acolo. Şi, hai, să nu mă mai dau după copac: dacă Rapid reuşeşte să ducă şi a doua repriză la acelaşi nivel fizic ca pe prima, atunci cred că va cîştiga. Dar, repet, este meciul dracului, chiar dacă echipele sînt pe locurile 6 şi 7.

 

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
 •  02 Mai 2010, 17:12

Ce inseamna sa fii mercenar? Sa fii cu gandul numai la profit? Pai atunci toti suntem. Cand schimbam locul de munca pentru 100 de lei in plus ce suntem? Aprecierile astea de gen 'esti mercenar' sunt sechele ale unei epoci romantice in care nu banii erau importanti. Acum tindem spre o societate capitalista, moderna, unde acumularea de capital e importanta. Iar atata vreme cat se respecta legea, totul e ok. Prefer un mercenar profesionist care zburda pe teren unui pseudofotbalist dedicat clubulu

 •  02 Mai 2010, 17:00

"da-ti-ne"... poate pe chinezeste, analfabetule...

niku_marinescu
niku_marinescu  •  02 Mai 2010, 15:42

6-1 pentru giulesteni

Vezi toate comentariile (6)
Comentează