FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Hizo s-ar întoarce între "cîini": "N-aş refuza Dinamo!"

În primăvara lui 1998, Hizo a plecat de la Dinamo după un 0-5 în Ghencea, în Derby de România
În primăvara lui 1998, Hizo a plecat de la Dinamo după un 0-5 în Ghencea, în Derby de România

Articol de - Publicat miercuri, 21 martie 2012 00:00 / Actualizat marti, 20 martie 2012 19:06

Hizo ia în calcul varianta să îi antreneze pe roş-albi, însă transmite că nu doreşte să preia echipa în plin sezon, ci de la vară.

Imediat după eşecul cu Sportul (1-3), şefii dinamoviştilor s-au înghesuit să ofere declaraţii de susţinere pentru Liviu Ciobotariu. Surse autorizate susţin însă că au creionat şi o listă de back-up cu posibili înlocuitori. Viorel Hizo a fost printre cei sunaţi de oficiali ai clubului din Ştefan cel Mare, alături de Ionuţ Badea şi de Ion Marin, alte soluţii luate în calcul în cazul unui eşec azi, la Galaţi!

Fostul "principal" al Vasluiului a comentat ieri posibilitatea unei reveniri la Dinamo, la 14 ani de la precedentul mandat pe banca roş-albilor. "Nu se pune problema să semnez acum cu cineva, chiar dacă aş primi o ofertă fabuloasă de pe Lună! Am unele probleme de rezolvat acasă, doar din vară iau în calcul o revenire în Liga 1. Nu mai sînt la vîrsta la care să merg oriunde şi oricînd. Nu aş spune nu unei oferte, atît timp cît vine de la o echipă serioasă, care îşi propune lucruri ce se pot realiza", a spus tehnicianul de 65 de ani.

Hizo a fost propus săptămîna trecută ca selecţioner al "naţionalei" olimpice a Omanului, însă şanse mai mari de a ocupa acest post le are Sorin Cîrţu.

Jucătorii îl vor pe Ciobi
Dinamoviştii au transmis ieri un mesaj conducerii şi suporterilor vizavi de situaţia de la club. "Avem antrenor şi avem nevoie de linişte. Noi, jucătorii, sîntem vinovaţi pentru că noi jucăm, nu antrenorul. În aceste momente trebuie să fim uniţi, noi, conducătorii, antrenorii şi suporterii. Liviu Ciobotariu a făcut lucruri extraordinare la Dinamo. Toţi ziceau că o să terminăm pe locul zece înaintea sezonului şi uite că sîntem pe poziţia a doua cu şanse la titlu!", a spus Ionel Dănciulescu. (Alin Grigore)

240.000 de euro pe an era salariul lui Hizo la Vaslui. Ciobotariu are de 4 ori mai puţin la Dinamo

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (14)
duta_dd
duta_dd  •  21 Martie 2012, 20:49
Postat de titiduru22 pe 21 Martie 2012, 01:45

Orcine este mai bun decat adormitul asta de Ciobi !!! Talnar era Mourhino pe langa el !!!

sa stii... si cel mai pacat este ca rapandula de CAP-DE-PORC se da dinamovist dar de fapt face jocul oilor...

duta_dd
duta_dd  •  21 Martie 2012, 20:47
Postat de terminatorul2 pe 21 Martie 2012, 07:59

Este stelist !

ti se pare de foame.

conasu_boeru
conasu_boeru  •  21 Martie 2012, 10:21

Jucatorii il apreciaza pe Ciobi ca este calm si apropiat de jucatori ! Cred ca este prea calm si prea apropiat !!! Romanul daca nu simte un pic de presiune, stress si "chinga" , nu face treaba nicaieri ! Cat despre Hizo...nu trebuie neaparat sa fie numit antrenor pentru a sprijini echipa si pe Ciobi !

Vezi toate comentariile (14)
Comentează