FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - RAPID, SÎMBĂTĂ, 21:30, DIGI SPORT

Hizo statisticianul

Viorel Hizo, Hizo, Rapid
Viorel Hizo, Hizo, Rapid

Articol de , - Publicat joi, 27 august 2009 00:00

Antrenorul le face jucătorilor fişe cu cifrele livrate de o firmă de monitorizare

Viorel Hizo îşi întîmpină jucătorii cu cifre. La primul antrenament al săptămînii, "Dulăul" le înmînează fotbaliştilor fişe cu performanţele fiecăruia dintre ei în meciul disputat în weekendul trecut. "Aşa nici nu mai e nevoie să-i critic sau să-i laud eu, că văd ei cum au jucat, scris negru pe alb", e logica "Dulăului".

Antrenorul a găsit şi un superlativ printre datele primite de la firma italiană DSP, aceeaşi cu care are contract şi Gazeta: " Rapid e echipa din Liga I care pasează cel mai mult". Exceptînd prima etapă, cu Poli Iaşi, vişiniii au strîns peste 600 de pase în fiecare din celelalte trei partide pe care le-au jucat, deşi două dintre ele le-au pierdut, la Urziceni (0-1) şi la Timişoara (0-1). Statistica lui Hizo a făcut însă şi o victimă: Radomir Djalovici. Cum cifrele spuneau că a pierdut 10 din totalul de 14 mingi pe care le-a jucat contra lui Poli, muntenegreanul a fost scos în afara lotului şi declarat transferabil.

Djalovici a plecat ieri
Transferul lui Radomir Djalovici la Rijeka, anunţat în exclusivitate de Gazetă, s-a produs ieri. "Voi juca în Croaţia un an, sub formă de împrumut. Sînt trist că nu am confirmat aşteptările şi le cer scuze fanilor Rapidului. Hizo a fost corect cu mine şi îi mulţumesc pentru asta. E un antrenor extraordinar, cu care echipa va avea rezultate. Eu ştiu că sînt bun şi voi demonstra asta!", a declarat atacantul care a marcat doar două goluri pentru giuleşteni.

Ultimele noutăţi:
» Preşedintele Taban, desemnat de Copos să trateze prelungirea contractelor lui Cesinha şi Constantin, e optimist: "Îi voi convinge să accepte".
» Mardare revine în echipă cu Astra, după ce a lipsit contra Unirii Alba Iulia din cauza unei accidentări.
» Suporterii au devenit încrezători. 42 la sută dintre cei care au votat pe rapidisti.ro cred că trupa lui Hizo va prinde un loc de Europa League, în timp ce 27 la sută creditează echipa cu şanse la titlu.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
 •  27 August 2009, 23:58

carlos copilul daca si tu esti un smintit ca tactu (sacalul) inseamna ca o sa ajungi departe.

danielbabii
danielbabii  •  27 August 2009, 10:24
Postat de pe 27 August 2009, 08:50

rapid bucuresti 5 o sa iei la ploiesti

Inghesuitule, taci si sapa!

 •  27 August 2009, 09:48

pai pasam ar nu inscriem mai d-le hizo baga un tac criminal si ai s avezi cum se umple giulestul........iar referitor ce a zis carlos acolo mai jos.......5 goluri nu va da astra nici la ultima echipa din c asa ca vedem cate va dam noi eu zic un pronostic pt sambata seara...1-4

Vezi toate comentariile (7)
Comentează