FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN MEDIAŞ - DINAMO 2-1

Horoba le arată obrazul celor de la Dinamo: "Tupeu şi neruşinare!"

Ioan Horoba
Ioan Horoba

Articol de - Publicat marti, 03 mai 2011 00:00 / Actualizat marti, 03 mai 2011 17:47

Directorul general Ioan Horoba le-a recomandat "cîinilor" ca, înainte de a acuza arbitrajul din meciul de la Mediaş, să revadă partida din tur. Atunci, Balaci a întors meciul în favoarea lui Dinamo, după ce Gazul a condus.


Ioan Horoba, directorul general al medieşenilor, a replicat extrem de acid, după ce oficialii dinamovişti au acuzat arbitrajul partidei de luni seara.
"Nu pot să cred că au atîta tupeu şi neruşinare. Dacă ar avea onoare, ar face memoriu împotriva lui Marian Balaci, care a arbitrat meciul din tur. Dacă i-a lăsat memoria, le recomand să vizioneze rezumatul acelei partidei şi apoi să îşi ţină gura. Acuma fac atîta caz pentru că de-a lungul timpului au fost obişnuiţi să îi ««facă»» pe alţii. Eu cred, după ce am am văzut reluările la TV, că a fost ofsaid. Dacă se greşeşte vreodată împotriva lor fac un capăt de ţară şi toţi ar trebui distruşi şi anihilaţi. Pe mine mă surpinde şi atitudinea domnului Badea, care a îndemnat lumea să vadă rezumatului jocului Vaslui-Gaz Metan. Ar trebui să dea o explicaţie, nu mă aşteptam de la dînsul", a contracarat Horoba.

"Ne aşteaptă un meci foarte greu la Bistriţa, o echipă care cu Steaua nu a primit nici un galben, iar noi, în partida cu Dinamo, în afară de Eric toţi ceilalţi jucători au primit avertisment, astfel că vor lipsi Todea, Trtovaci şi Zaharia. Mă mir că a scăpat Eric. Sper să dovedim că sîntem o echipă solidă. Dacă în tur am terminat pe primul loc în clasamentul etapelor jucate în deplasare vrem să luăm la Gloria toate cele trei puncte pentru a avea un moral ridicat cu Steaua", a concluzionat oficialul medieşenilor.

Pleacă Aganovic
Împrumutat pentru un sezon cu posibilitate de cumpărare, vîrful de atac Admir Aganovic nu a convins şi se va întoarce la finalul campionatului la formaţia elevţiană Neuchatel Xamax,echipă cu care mai este sub contract. "Am avut opţiune de cumpărare pînă pe 30 aprilie pentru jucător.Nu am dorit acest lucru",a afirmat Ioan Horoba, directorul general al medieşenilor.

Kubala la final de contract
Un alt jucător de care gruparea medieşeană se va despărţi în vară e mijlocaşul slovac Michal Kubala. Trimis să se pregătească cu echipa secundă, slovacul nu îşi va reînnoi angajamentul, scadent pe 30 iunie. Cu toate acestea, forţat de absenţele din lot, tehnicianul Pustai l-ar putea titulariza în meciul de la Bistriţa.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (17)
bogdan1407
bogdan1407  •  04 Mai 2011, 14:40

corect:))...la ce sa te astepti. tupeu de fosti militieni.................

caineleelectronic
caineleelectronic  •  03 Mai 2011, 20:55
Postat de gazistu pe 03 Mai 2011, 19:49

la meciul din tur nu mai tii minte cand sia dat ANDREI CRISTEA cu stangul in dreptul de langa todea si sa dat penalty? de astea ati uitat? SI APOI CAND LAU INTREBAT REDACTORII, DACA I SA PARUT PENALTY CORECT SAU CA A SIMULAT, EL A ZIS: MI SE PARE cat de clar penalty, si apoi radea nesimtitu de andrei cristea... SA INTORS ROATA!!!

@gazistu Greselile tale gramaticale sunt jenante. In tur Gaz Metan a dat gol din offside iar la Cristea a fost un penalty clar, jucatorul Mediasului a venit ca un plavan din spate fara nicio treaba cu mingea, a atacat imprudent. Nu a dat Cristea cu stangul in dreptul. Nu as fi raspuns daca nu as gasi uluitoare neobrazarea lui Horoba de a rastalmaci faptele cu asemenea dezinvoltura si tupeu.

flafy
flafy  •  03 Mai 2011, 20:52

yo nu zic ca Dinamo a fost dezavantajata pana la urma poate arbitrul a gresit asta e oricum Borcea exagereaza!!! si Gloria n-a primit nici un cartonas ca a facut blat! cum a facut si Gazul la Vaslui asa ca sa nu mai comenteze Horoba cum de altfel si Borcea ar trebuii sa stea la locul lui!

Vezi toate comentariile (17)
Comentează