FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

I-a ameninţat cu bătaia! » Marius Niculae s-a luat de jucătorii mai tineri de la Dinamo

Procedeele din judo ar putea fi folosite pentru a-i surescita pe foștii campioni de toamnă
Procedeele din judo ar putea fi folosite pentru a-i surescita pe foștii campioni de toamnă

Articol de - Publicat joi, 05 aprilie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 04 aprilie 2012 19:56

Marius Niculae i-a băgat în şedinţă pe mai tinerii săi coechipieri şi le-a transmis că vor avea de-a face cu el dacă nu se trezesc şi nu vor reîncepe să joace fotbal şi să contribuie la succesele echipei.

"Cîinii" încearcă orice pentru a ieşi din criză. Căpitanul roş-albilor, Marius Niculae, le-a transmis mai tinerilor săi colegi că îi va bate dacă nu îşi revin şi nu repetă evoluţiile din toamnă, cînd Dinamo defila în multe partide şi era pe locul 1 în campionat! Zilele trecute, atacantul, care face 32 de ani luna viitoare, i-a strîns pe jucători în vestiar, transmiţîndu-le că vrea să discute în familie. De partea lui erau şi ceilalţi 4 adjuncţi ai săi, care mai poartă banderola lui Dinamo: Dănciulescu, Munteanu, Moţi şi Grigore.

Li s-a adresat, succint, celorlalţi coechipieri, majoritatea mult mai tineri decît grupul liderilor, iar jucătorii au reconstituit ieri discursul: "Trebuie să scoatem Dinamo din blocajul ăsta psihic. Dacă nu jucaţi pentru culorile şi mîndria clubului, atunci ar trebui s-o faceţi de frică! N-aş vrea să aveţi de-a face cu mine! Nu mi-e teamă de nimeni şi nu cred că vrea cineva să piardă campionatul şi Cupa. M-am săturat de scuze, de căderi, gata, ne ridicăm de jos şi mergem la război! Trebuie să arătăm că sîntem «cîini roşii»!".

19 etape, mai exact între runda a doua şi a 20-a, a stat Dinamo pe locul 1 în această ediţie de campionat

5 meciuri fără victorie a bifat trupa lui Ciobi în ultima lună, în campionat învingînd doar pe Gaz Metan (2-0), pe Naţional Arena

2 partide şi tot atîtea eşecuri, 1-3 cu Sportul şi 0-1 cu Vaslui, au "cîinii" în 2012 pe terenul din Ştefan cel Mare

ALTE ŞTIRI DESPRE DINAMO:

De ce echipa e deprimată
Cînd Niculae, Dănciulescu şi Munteanu nu joacă, Dinamo nu joacă! Campioana de toamnă se zvîrcoleşte fără reuşitele celor trei "magnifici", cum îi numesc şefii. Golurile din Liga 1 pe 2012 sînt ale lor: Cătălin şi cu "Danciu" cu Mediaş (2-0), Dănciulescu şi Niculae cu Pandurii (2-2), Niculae cu Oţelul (1-1). A mai punctat "Săgeată" cu Sportul (1-3). În rest, nimeni n-a marcat în campionat!

Joacă accidentat
Chiar dacă nu este refăcut total din cauza unei pubalgii care-i face de mai multă vreme probleme, Niculae vrea să fie un exemplu pentru colegi şi va juca împotriva Petrolului, sîmbătă seară, chiar dacă nu va fi apt total. Ciobi a fost anunţat de către atacantul care are 17 goluri în Liga 1 că va risca pentru a ajuta echipa în orice moment.

Borcea l-a refuzat pe Stramaccioni
Victor Becali a dezvăluit cum Dinamo l-ar fi putut avea acum pe banca tehnică pe antrenorul Interului, Andrea Stramaccioni (36 de ani). "Îl cunosc pe Stramaccioni de cînd era la juniorii Romei. A cîştigat titlul la toate echipele de juniori pe care le-a pregătit. Am vrut să-l aduc astă-vară la Dinamo înainte să-l numească pe Ciobotariu. I-am zis lui Borcea, dar el m-a întrebat pe cine a antrenat. Asta e problema în România, pe cine ai antrenat!", a spus Becali la DolceSport.

Prime sau amenzi
Conducerea încearcă prin toate metodele să-i motiveze pe jucători să continue cursa de urmărire a liderului CFR Cluj. Şefii dinamovişti le-au transmis fotbaliştilor că vor putea încasa bani frumoşi dacă vor bate în următoarele două partide din campionat, cu Petrolul şi cu Concordia Chiajna, aici incluzîndu-se şi punctul obţinut în Giuleşti. "Cîinii" vor împărţi 91.500 de euro dacă vor avea două victorii în cele două meciuri, altfel şefii întorc foaia şi anunţă amenzi usturătoare!

Inbox:
- Elis Bakaj continuă să fie titular la Cernomoreţ Odesa, ucrainenii fiind extrem de mulţumiţi de evoluţiile sale. Împrumutat pînă în vară, albanezul are şanse să rămînă definitiv la Odesa pentru 300.000 de euro.
- Djakaridja Kone, cu probleme la spate şi la pulpa stîngă după partida cu Rapid, a revenit la antrenamentele echipei şi are şanse mari să fie pe teren cu Petrolul.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (65)
biancorossi
biancorossi  •  21 Aprilie 2012, 02:49

unora chiar ar trebui sa le sparga fatza.

duta_dd
duta_dd  •  05 Aprilie 2012, 21:59

pana nu pleaca definitiv CAP-dePORC in Miami sau unde o vrea el, nu o sa putem face nimic doar cu Niculae si cu 2-3 care vor mai ramane... o sa ne chinuim la nesfarsit cu munteanu-pulhac-scarlatache-moti-alexe + danciulescu (care nu mai duce) ....

sanduard
sanduard  •  05 Aprilie 2012, 17:12

Deci ramane cu am mai spus Dinamo nu are ANTRENOR,Niculaie intervine din disperare,nu are alta solutie ca jucator,Frati Becali de cand s-a impacat cu Gigi face numai rau la Dinamo.

Vezi toate comentariile (65)
Comentează