FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

I-a dat gol Stelei şi-acum a venit să negocieze cu Gaz Metan Mediaş

Ross Forbes
Ross Forbes

Articol de - Publicat miercuri, 11 iulie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 11 iulie 2012 19:59

Scoţianul Ross Forbes, 23 de ani, a ajuns astăzi în România şi negociază cu oficialii lui Gaz Metan Mediaş semnarea unui contract stabil.

Britanicul a evoluat pentru Motherwell in 55 de meciuri, marcînd şi 5 goluri, dar a devenit liber în această vară şi vrea o nouă experienţă pentru el. Forbes a jucat cu fosta sa echipă împotriva Stelei în 2009, în preliminariile Europa League, într-o dublă în care roş-albaştrii au marcat 6 goluri, dar au încasat unul, tocmai de la Forbes, în meciul disputat la Glasgow. Ross a marcat atunci unicul gol al scoţienilor, în poarta lui Zapata.

Acum, britanicul vrea să semneze cu medieşenii şi să impresioneze în Liga 1. "Nu doar cu goluri în poarta Stelei, eu îmi doresc să arăt că ştiu fotbal şi pot să-mi fac un nume", spune Forbes. Ross poate evolua atît mijlocaş central, cît şi stînga. Totul depinde de cum se vor derula negocierile cu Gaz Metan, jucătorul fiind dispus să semneze şi pe 3 sezoane.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (10)
gazistu
gazistu  •  13 Iulie 2012, 09:33

sa fie util gazului

zuzu01
zuzu01  •  12 Iulie 2012, 20:03
Postat de footballfaan pe 12 Iulie 2012, 01:48

ba fratilor n-am nimic cu mediasu dar, la ce transferuri fac astia penale chiar... jucatori din liga 5 engleza... brazilieni din liga 4... etc.... asta e transfer de marca n-am ce zice!!!! Mediasu cu noroc s-a scapat anul trecut de la retrogradare... aia nu ii echipa de liga 1... noroc cu pustai ca i-a asezat bine in teren, ca ei saracii jucau un fotbal de liga 3 la noi... jur ca in liga 2 is multe echipe, mult peste aceasta echipa care joaca un fotbal oribil,pacat pentru ei doar punctele conteaza... nu conteaza ca merge lumea la stadion si moare de plictiseala...

si ce daca vin din liga a 4 braziliana???? important e ce fac pe teren, si chiar daca am scapat de retrogradare nu inseamna ca echipa nu are valoare!!! sau tu esti fanul uneia dintre echipele retrogradate si esti ofuscat??? HAI GAZU!!!HAI BAIETII!!!

dejoc
dejoc  •  12 Iulie 2012, 15:28

Si ce treaba are ca ia dat gol stelei, de parca ar conta

Vezi toate comentariile (10)
Comentează