FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - DINAMO 0-3

I-a mîncat pe rapidişti » Giuleştenii sînt ţinta preferată a lui Marius Alexe

Articol de , - Publicat marti, 30 septembrie 2014 00:00 / Actualizat luni, 29 septembrie 2014 22:23

Alexe a făcut din echipa Giuleştiului victima sa preferată, marcînd alb-vişiniilor 6 goluri în 5 ani de cînd activează în Liga 1


Marius Alexe s-a întors bărbat de la Sassuolo. Chiar dacă n-a înscris în Serie A în puţinele meciuri jucate, chiar dacă evoluează doar de o lună, după accidentarea ce l-a ţinut departe de gazon mai bine de jumătate de an, atacantul şi-a redescoperit eficienţa.

A bifat în Giuleşti al treilea meci consecutiv în campionat în care a marcat, fiind la a 4-a apariţie în Liga 1 de la revenire. Rapid a devenit victima preferată a vîrfului.

Prin reuşita la colţul lung de sîmbătă seară, Alexe a ajuns la cota 6 în ceea ce priveşte golurile înscrise în poarta rivalilor din Giuleşti. De fiecare dată cînd Marius a punctat, echipa lui n-a pierdut: două goluri în Astra - Rapid (3-1), Alexe fiind chemat a doua zi după meci, înapoi, la Dinamo, plus 4 reuşite în tricoul "cîinilor" pentru două victorii şi o remiză.


35 de goluri are Alexe în Liga 1 în 115 meciuri


"Orice gol e important pentru mine, dar cele înscrise în poarta Rapidului şi Stelei au ceva cu totul şi cu totul special. Nu mă interesează, în acest moment, decît să marchez cît mai mult, să-mi ajut echipa. La un alt transfer extern nu mă mai gîndesc"
Marius Alexe, atacant Dinamo

"Am insistat ca Alexe să rămînă măcar în acest sezon la Dinamo, pentru că-i cunosc calităţile. Şi el, şi Bilinski sînt atacanţi de clasă, vreau ca amîndoi să ajute cît mai mult echipa"
Flavius Stoican, antrenor Dinamo

Golurile lui Alexe
Reuşite Adversar
6 Rapid
5 Gaz Metan
4 Ceahlăul
3 FC Braşov
2 Steaua, Pandurii, Oţelul, Gloria Bistriţa, Concordia Chiajna
1 Astra, FC Botoşani, CSMS Iaşi, Viitorul, Victoria Brăneşti, Inter Curtea de Argeş, CS Severin

635763-1.jpgCea mai frumoasă victorie!
Victoria de sîmbătă, 3-0, cu Rapid i-a bucurat pe "cîini" peste măsură, avînd în vedere că aceştia au cîştigat la scor de forfait, deşi au jucat în inferioritate numerică timp de 84 de minute. Astfel, mai mulţi elevi de-ai lui Stoican au ţinut să imortalizeze momentul. Mijlocaşul Cosmin Matei şi fundaşul Steliano Filip şi-au scris pe tricouri mesajul: "Rapid - Dinamo 0-3, cea mai frumoasă victorie din viaţa mea!".


"Avem o stare de bine"
Flavius Stoican se declară liniştit, mai ales după ultimele rezultate ale echipei şi spune că această atmosferă se regăseşte şi la nivelul jucătorilor: "Faptul că avem rezultate ne dă o stare de bine, şi în timpul zilei, şi în timpul antrenamentelor, şi în timpul jocurilor. În general, după partide e greu să adorm, mai ales că am multă treabă. Am revăzut meciul cu Rapid pentru că şi atunci cînd cîştigi, poţi să mai repari anumite erori" a spus Stoican la DigiSport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (10)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  02 Octombrie 2014, 01:40
Postat de reddogsv pe 01 Octombrie 2014, 09:07

Probabil pe atunci nu erai nici pe teava tunului

.>))

reddogsv
reddogsv  •  01 Octombrie 2014, 09:07
Postat de fangigi pe 30 Septembrie 2014, 16:06

Cand dracu a fost alexe la astra, ca eu nu mai tin minte???

Probabil pe atunci nu erai nici pe teava tunului

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  30 Septembrie 2014, 19:30
Postat de rizocel pe 30 Septembrie 2014, 11:00

aparaaaa COSMIN MOTI !! Victorieeeeeee!!! alexe anul asta o sa dea multe goluri,sa speram cu spurky cat mai multe! :)

macar vreo 10 el, si vreo 20 kamil..)) cu conditia sa nu mai rateze cu poarta goala..))

Vezi toate comentariile (10)
Comentează