FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

I-a rupt pe brazilieni! Probleme pentru De Amorim și Boldrin în prima săptămână de antrenamente cu Reghecampf: ”E mai greu decât la Astra”

Foto: Raed Krishan
Foto: Raed Krishan

Articol de - Publicat luni, 22 august 2016 00:00

William de Amorim și Fernando Boldrin au trecut cu greu peste prima săptămână de antrenamente sub comanda lui Reghecampf.

La mai bine de jumătate de oră de la finalul partidei cu Dinamo, Boldrin a venit la interviurile de la DolceSport. Era obosit și abia respira!

"Ufff. A fost greu... Am venit la Steaua pregătit şi dacă antrenorul a decis să intru din primul sunt fericit. Îmi doream să înscriu și eu, am avut o ocazie importantă, dar sper să o fac pe viitor. Antrenamente grele? Ufff. Știu că Steaua are o condiție foarte bună, sper să joc cât mai bine pe viitor. Am vrut să câștigăm acest meci", a spus Boldrin.

Văzând interviul acordat de noul mijlocaș al Stelei, Basarab Panduru a punctat: "Păi, dacă îi pui haltera aia de 60 de kilograme în spate, normal că e obosit și e greu la Steaua! Dacă tu nu ai făcut niciodată antrenamente cu gantere din alea mari, e normal să ai probleme, dar ușor-uşor o să-și revină".

Și William De Amorim a resimțit antrenamentele tari ale preparatorului fizic Matteo Spatafora. "Normal că e mai greu, sunt de o săptămâna la echipă, nu sunt obișnuit cu colegii. Antrenamentele au fost un pic mai grele la Steaua... Am vreo patru antrenamente cu ei.  Am făcut febră musculară de la primul, sunt doar de o săptămână aici şi nu sunt obişnuit cu antrenamentele astea, e mai greu decât la Astra!", a spus Willy.

Selecționerul Christoph Daum a declarat după meci despre prestația brazilianului naturalizat: "Este un jucător bun, îmi place foarte mult și l-am văzut marcând un gol important. Are calitate și este un jucător bun, de care îmi place".

"Boldrin e un senior al fotbalului. A fost peste toți jucătorii din teren, m-a impresionat foarte mult. A fost ca dulceața scumpă pe felia de pâine, ca avionul care lasă o dâră în spatele lui când iese din nori"
Adrian Porumboiu, fost arbitru internațional

"Avem nevoie de Boldrin și la echipa națională! Este un jucător de mare calitate și trebuie să fie naturalizat, dar cât mai repede pentru că nici el nu mai este așa de tânăr!"
Basarab Panduru, expert Dolce

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (1)
vladutz13
vladutz13  •  24 August 2016, 01:25

Ok, la Astra nu au facut antrenamente asa de dure si totusi au batut-o pe Steaua.... oare chiar ajuta antrenamentele astea???? In primul mandat, cu Neubert era evident ca fugeau de rupeau pamantul... acum, cred ca doar ii chinuiesc, fara know-how... fara neamt e degeaba. Asa pot sa le pun si eu gantere si haltere in spate, sa dublez nr de km alergati... nu e asa de simplu. Pe teren nu se vede ca Steaua ar fi mult superioara altora fizic... asta desi Reghecampf a revenit de 8 luni

Vezi toate comentariile (1)
Comentează