FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

I-a spus ”da” lui Dinamo » Cum și-a convins Mircea Rednic un jucător să rămînă la echipă

Cosmin Matei vrea să reediteze ediția 2013/2014 în tricoul
Cosmin Matei vrea să reediteze ediția 2013/2014 în tricoul "cîinilor", cînd era unul dintre puncherii echipei. Atunci, a marcat de 8 ori în 29 de partide

Articol de - Publicat vineri, 17 iulie 2015 00:00

Cosmin Matei, 23 de ani, a acceptat oferta de a-și prelungi contractul scadent în 2016, va continua sigur în Ștefan cel Mare.

Cosmin Matei continuă și în acest sezon în Ștefan cel Mare. Lucrurile sînt clare, mai trebuie semnate actele, ceea ce se va întîmpla la începutul săptămînii viitoare. Sursele Gazetei afirmă că mijlocașul de 23 de ani a fost de acord să-și prelungească înțelegerea cu clubul care expira vara viitoare.

Inițial, Matei, la fel ca și Marius Alexe, a declinat oferta lui Dinamo de a continua, dorind să plece în străinătate. În cele din urmă, convins și de faptul că va juca în zona mediană, în spatele vîrfului, "unde va avea mai multe oportunități de a se afirma și să reapară în atenția echipelor cu ștaif din străinătate", cum au precizat dinamoviștii, Cosmin a ales să semneze un nou contract cu roș-albii.

Cazul se va închide la începutul săptămînii viitoare. Matei a mai primit o veste bună: nu se va umbla la salariul actual, cifrat la 6.000 de euro pe lună. Mai mult, conform unor bonusuri de performanță, poate cîștiga și mai mulți bani decît pînă în prezent.

3 goluriîn 26 de meciuri a înscris Cosmin Matei pentru Dinamo în sezonul precedent

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (29)
zecs93
zecs93  •  17 Iulie 2015, 16:30

iara o sa ne chinuie asta sezonu asta, ce veste buna e asta dragi jurnalisti facuti la norma ??? asta, cu fai si cu alexe trebuie eradicati din lotu nostru, uscheala de aici !!!

costy
costy  •  17 Iulie 2015, 12:27

POI ASTA E JUCATOR.!?.este doar un bun prieten cu jucatorii de futbol..vai mama lui..

vasy86le
vasy86le  •  17 Iulie 2015, 10:56
Postat de travka pe 17 Iulie 2015, 10:35

i-a spus da si dupa aia s-au dus de mana spre dusuri sa se alature celorlalti SPARTanusi

Ai fost si tu cu ei? *** acum vrei sa-i dai in judecata? :)

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (29)
Comentează