FOTBAL  »  Superliga  »  ASA TG. MUREȘ

I-au adus o echipă întreagă » Ilie Stan a primit 11 jucători noi la ASA

Ferfelea a jucat ultima oară la CSU Craiova
Ferfelea a jucat ultima oară la CSU Craiova

Articol de - Publicat sambata, 21 ianuarie 2017 00:00

Lui Ilie Stan i s-au pus la dispoziție 11 achiziții. Ferfelea, Nicoliță și Velayos sunt cele mai "grele" nume.

Cei mai importanți jucători ai Mureșului au plecat în această iarnă, iar oficialii clubului fac tot posibilul să "plombeze" lotul noului tehnician al echipei. Astăzi echipa pleacă în cantonamentul din Turcia, unde Ilie Stan se va baza pe 27 de jucători, dintre care 11 noutăți.

Cele mai interesante nume sunt Viorel Ferfelea, 31 de ani, care a evoluat ultima dată la CSU Craiova, și Bănel Nicoliță, 32 de ani, a revenit la ASA după scurta perioadă petrecută în 2015 cu Dan Petrescu. O altă achiziție tare e Javier Velayos.

Spaniolul de 29 de ani a plecat în vara lui 2016 de la ASA pentru a juca în liga a treia spaniolă, la Ferrol, însă în iarnă și-a terminat contractul și s-a întors la Târgu Mureș.

În ceea ce privește compartimentul defensiv, Rougalas a fost adus pentru a întări centrul apărării. Acesta a fost format de Olympiakos Pireu, a mai trecut pe la formația a doua a spaniolilor de la Atletico Madrid, iar ultima dată a jucat pentru OH Leuven, în ligă secundă belgiană.

4meciuri amicale va disputa ASA în Turcia: cu Stal Kamianske (Ucraina, I), Montana (Bulgaria, I), Lokomotiv Gorna (Bulgaria, I) și Altin Asir (Turkmenistan, I)

Lista competă a nou-veniților la ASA

Nume Post Vârstă Ultimul club
Bolboașă portar 27 de ani Petrolul
Ed. Pap portar 22 de ani Luceafărul Oradea
Dulap fundaș 21 de ani Șoimii Pâncota
Rougalas fundaș 23 de ani OH Leuven
Velayos fundaș 29 de ani Ferrol
Balgiu mijlocaș 22 de ani  CS Afumați
Nume Post Vârstă Ultimul club
Ferfelea mijlocaș 31 de ani CSU Craiova
Nicoliță mijlocaș 32 de ani CS Făurei
Sin atacant 25 de ani Unirea Tărlungeni
Bâtfoi atacant 26 de ani CS Balotești
Luis Medina atacant 25 de ani Sioni Bolnisi

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează