FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

I-au făcut bagajele » Dinamo vrea să scape de Andrei Cristea

Articol de - Publicat sambata, 22 iunie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 21 iunie 2013 21:38

Dinamo a vrut să rezilieze contractul cu Cristea, dar fostul golgeter al Ligii 1 nu a acceptat condiţiile şefilor şi va mai sta o perioadă la echipă, pînă îşi găseşte alt angajament


Roş-albii încearcă să scape de Andrei Cristea, 29 de ani, care a fost pus în faţa a două "oferte": ori e de acord cu o nouă diminuare salarială a contractului lunar, acum de 6.500 de euro, ori i se reziliază acordul. Atacantul care a cîştigat titlul de golgeter al primei divizii în 2010, cu 16 reuşite, nu trebuia să plece în cantonament cu echipa, azi, dar a discutat cu şefii şi s-a convenit ca el să meargă în Poiana Braşov pentru a nu pierde pregătirea fizică. Iar cînd va avea o propunere clară, să plece. El speră gratis, şefii ar dori ceva bani.

Vîrful a comentat ieri pentru GSP: "Eu vreau să rămîn la Dinamo, mai am doi ani de contract, sînt dispus să-i duc la bun sfîrşit. Dar nu depinde doar de mine. Îmi pare rău, însă nu mai pot accepta diminuarea salariului, acest lucru s-a întîmplat şi în iarnă. Am oferte, cîteva şi din străinătate, eu vreau să joc unde sînt dorit cel mai mult. Momentan, mă prezint la antrenamente".


1 gol din 15 şuturi a reuşit în sezonul încheiat recent Andrei Cristea, în 468 de minute jucate

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
thumbzilla..
thumbzilla..  •  23 Iunie 2013, 00:28
Postat de ave_biancorossi pe 22 Iunie 2013, 08:15

ba da. dar andrei chiar isi doreste sa mai joace la dinamo. serios vorbesc. chiar daca va mai renunta inca putin din bani.

Ar trebui sa se inteleaga asupra salariului si sa ramana.Eu cred ca mai poate juca la un nivel decent cativa ani.Asta daca se fereste de accidentari....din pacate pt el,este un jucator fragil.

adimutu14
adimutu14  •  22 Iunie 2013, 12:24

Din pacate Andrei nu mai este ce a fost inainte de accidentarea aia urata si chiar nu face fata la Dinamo. Eu zic ca mai bine pleaca acum la o echipa unde sa joace titular si poate intr-un an revine la forma ce l-a consacrat. Oricum Cristea e un dinamovist convins si pentru asta trebuie sa-l respectam.

6.6.6
6.6.6  •  22 Iunie 2013, 08:48

imi pare rau pentru cristea si acidentarea pe care a avut-o! putini jucatori s-au recuperat dupa astfel de necazuri. din pacate pentru el nu mai face fata la un anumit nivel...

Vezi toate comentariile (9)
Comentează