FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA / CORESPONDENŢĂ DIN BURTON UPON TRENT (ANGLIA)

I-au interzis şi pe "cîini"! » Reghe şi MM nu i-au lăsat pe oficialii dinamovişti să îi urmărească la amicalul cu Sheffield

Articol de - Publicat duminica, 07 iulie 2013 00:00 / Actualizat sambata, 06 iulie 2013 22:06

Steliştii n-au permis rivalilor din Ştefan cel Mare să asiste la amicalul de ieri cu Sheffield, motivînd că se desfăşoară cu porţile închise. Reghe şi MM Stoica au vizionat fără probleme prima partidă de verificare a roş-albilor şi-ar putea asista şi diseară la meciul cu Ayr United.

A început deja duelul, tradiţional şi istoric, între Dinamo şi Steaua. Cîţiva dintre membrii staff-ului tehnic al lui Gigi Mulţescu ar fi dorit să asiste la ultimul amical al roş-albaştrilor din Anglia, însă au fost refuzaţi pe un ton protocolar de către omologii din Ghencea: "Ne pare rău, dar nu se poate! Amicalul se desfăşoară fără spectatori, fără asistenţă în tribune".

"Cîinii" au fost, mai degrabă, amuzaţi de refuzul rivalilor: "S-or fi gîndit că poate avem meci în prima etapă, deşi nu s-a tras ţintarul, au zis să nu le vedem marile idei tactice. Dacă partida tot e la televizor, nu pricepem de ce se ascund! Noi voiam să vedem un meci de fotbal, atît! Nu e nici o supărare, respectăm secretele Stelei. Cei de acolo pot veni oricînd să vadă amicalele lui Dinamo, nu vom îngrădi accesul la partidă".

Reghe şi MM Stoica au asistat la amicalul Dinamo - Livingston, scor 3-0, doar 60 de minute. Timp suficient ca Alexe să le transmită, din alergare: "Aţi venit să ne spionaţi?!". Steliştii au parat atunci: "Am venit să te urmărim pe tine!".

ALTE ŞTIRI DESPRE STEAUA:

"Promit să fiu ca Raul Rusescu!"
Federico Piovaccari a făcut primele declaraţii pentru siteul oficial al clubului după transferul la Steaua: "Atît la nivel de echipă, cît şi personal, sper să cîştigăm Supercupa, campionatul, Cupa României şi să jucăm în grupele Champions League. Strict personal, sper să răsplătesc încrederea acordată de către conducere şi antrenor. Ştiu că am fost adus aici să dau goluri şi să-l înlocuiesc, cît de bine voi putea, pe golgeterul Raul Rusescu. Acesta a făcut o impresie extraordinară la Steaua şi ştiu că va fi dificil să-l ajung. Promit că voi încerca".

"Becali e închis din cauză că a vorbit prea mult"
Preşedintele de imagine al clubului, Helmuth Duckadam, crede că Gigi Becali a fost condamnat pentru că a vorbit prea mult şi asta a deranjat: "Am ieşit degreaba în stradă la Revoluţie dacă sîntem arestaţi pentru ce vorbim! În ultimii ani, acest drept a început să ni se ia. Condamnarea lui Becali a fost o mare surpriză, dar cineva a vrut să-l pedepsească. E închis pentru că a vorbit prea mult. Mi-am anulat şi vacanţa din cauza evenimentelor cu patronul".

20.000 bilete date pentru Vardar
Suporteri stelişti cumpără în număr foarte mare bilete pentru meciul tur, de la Bucureşti, din turul 2 preliminar al Ligii Campionilor. Pînă vineri seară, conform oficialilor stelişti, se vînduseră peste 20.000 de tichete pentru partida de pe 16 iulie, de pe Arena Naţională! Acestea pot fi cumpărate online de pe www.biletesteaua.ro, cu preţuri cuprinse între 15 şi 20 de lei la peluze, 20 şi 50 de lei la tribuna a II-a şi între 20 şi 150 de lei la tribuna I.

Din cantonament în cantonament
Jucătorii Stelei vor mai sta în Anglia două zile şi vor face antrenamente la intensitate maximă în vederea pregătirii primului meci al sezonului, cel cu Petrolul, din Supercupa României. Revenirea în ţară a fotbaliştilor lui Reghecampf este programată pentru marţi dimineaţă, aceştia urmînd să aibă cîteva ore libere. Seara vor intra din nou în cantonament, dar de această dată doar pentru o noapte. Steaua-Petrolul e în direct pe ProTV de la ora 20:45 şi livetext pe GSP.RO.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (20)
thumbzilla..
thumbzilla..  •  18 Iulie 2013, 11:56

foarte bine le-au facut :))

conasu_boeru
conasu_boeru  •  07 Iulie 2013, 18:56

Niste badarani ! Deci tu vii la meciul lui Dinamo si apoi te asezi la poarta si ii opresti pe cei de la Dinamo sa vada meciul Stelei, mai ales ca meciul se transmite la tv. !!!!! Poate vine Gigi la meci si nu trebuie sa il vada nimeni !

thumbzilla..
thumbzilla..  •  07 Iulie 2013, 15:01
Postat de alpha.dog pe 07 Iulie 2013, 06:30

penibil esti tu her lebadaru,ieri turca am vazut nu fotbal

Tu oricum nu intelegi fenomenul :|chiar daca te uiti la finala UCL,tot turca ti se pare.

Vezi toate comentariile (20)
Comentează
Close