FOTBAL  »  Superliga  »  STRIGĂT DE CARTEA RECORDURILOR

I-au trebuit 30 de ani » "Golul" lui Ilie Dobre a intrat în Cartea Recordurilor ;)

Ilie Dobre a intrat în Cartea Recordurilor
Ilie Dobre a intrat în Cartea Recordurilor

Articol de GSP - Publicat vineri, 23 septembrie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 23 septembrie 2011 16:30

După 30 de ani, Ilie Dobre a reuşit să intre în Cartea Recordurilor. Răcnetul la gol de la meciul Gaz  Metan - Kups, din Europa League,  al comentatorului a fost omologat de World Records Academy pentru cea mai lungă exclamaţie.

Strigătul lui Ilie Dobre a durat 27 de secunde, timp în care nu s-a oprit să respire. Precedentul record i-a aparţinut unui comentator argentinian, doar 19 secunde.

"Fac acest lucru de 30 de ani, aproape 1.300 de meciuri. Am ascultat meciuri de fotbal transmise la radio şi TV din Brazilia, Argentina, Uruguay, Mexic, Spania, Portugalia, Italia, Anglia, Germania, Egipt şi am observat că exclamaţiile comentatorilor lor nu se compară cu ale mele", a declarat Ilie Dobre pentru Jurnalul Naţional.

Secretul lui Ilie Dobre: nu fumează, nu bea alcool sau apă rece.

Ascultă mai jos o "reprezentaţie" a lui Ilie Dobre

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (46)
nesv1234
nesv1234  •  24 Septembrie 2011, 13:08

De oameni care stiu numai sa critice si de comentarii rautacioase s-a saturat lumea! Daca vreti sa maturati cu cineva pe jos, faceti-o cu cei din familie, voi neprihanitilor! E un comentator care alaturi de Domozina si Coca-Cosma ma retineau langa radio la "Fotbal minut cu minut" in copilarie! Bravo lui, la cat mai multi ani si la mai multe "goooooluri"!

baixinho
baixinho  •  24 Septembrie 2011, 11:22
Postat de bodnarvasile pe 23 Septembrie 2011, 23:24

CELTA VIGO/....FC ARGES 7/o, cand s/a anulat golul si ILIUTA o tinea pe a lui.pana a fost atentionat de la BUCURESTI.

exact. şi după aia s-a scuzat că nu vedea tabela.

gigelos
gigelos  •  24 Septembrie 2011, 10:08

Ce prostovan ! Daca statea in banca lui , OK ,mananca si el o paine .Prostul nu ep prost destul daca nu e si fudul . Vazusem ca e scriitor , are 5435 carti de 23 de pagini scrise la nivelul unui copil de clasa 2 .Acum vrea si in Cartea Recordurilor . La revolutie am auzit ca vroiau sa-l matraseasca de la Radio si s-a agatat de fereastra ca se arunca pe geam daca -l dau afara .Stai nene in banca ta , ca esti varza !

Vezi toate comentariile (46)
Comentează