FOTBAL  »  Superliga  »  UNIREA - FC VASLUI 2-1

Ialomiţenii i-au respectat dorinţa lui Becali şi au învins Vasluiul » Un fleac, i-au ciuruit

Articol de GSP - Publicat luni, 30 august 2010 00:00

Unirea a ascultat dorinţa lui Gigi Becali şi a răpus un Vaslui ce oferă prestaţii din ce în ce mai jenante.

Trei arme din viitoarea artilerie a Stelei au început aseară pentru Urziceni din primul minut: Galamaz, Onofraş şi Bilaşco, care au tras să-i facă pe plac viitorului patron ce le ceruse o ultimă reprezentaţie de gală. Ialomiţenii, cîndva eroii României, spulberaţi acum de criza ce face ravagii în conturile propriului patron, au arătat caracter şi s-au luat la trîntă cu "galacticii" lui Lopez Caro.

Extratereştri sau ce-or mai fi ei, adică străini de fotbal, jucătorii spaniolului au arătat din nou de parcă aseară s-au cunoscut prima dată! Unirea n-a aşteptat mult invitaţia în careul advers, iar Maftei (24) a reluat perfect cu capul centrarea lui Frunză. Bordeanu a simplificat lucrurile şi a transformat lovitura de pedeapsă obţinută de Galamaz (40).

Fără pic de luciditate şi cu o tactică păguboasă, Vasluiul n-a arătat deloc a echipă ce ţinteşte podiumul, iar Caro poţi să juri că a antrenat cel mult la Real Madrid C. Golul lui Wesley, dintr-un penalty pe final, n-a şters aproape deloc din impresia jalnică lăsată de moldoveni. Trupa lui Porumboiu se scufundă din cauza jucătorilor şi a staff-ului, Urziceniul se prăbuşeşte pe mîna patronului.

Porumboiu şi-a înjurat jucătorii
Adrian Porumboiu a fost prezent la partida de la Urziceni şi a urmărit meciul de la tribuna 0. Finanţatorul vasluienilor s-a agitat în permanenţă în tribună, iar după golul de 2-0 al lui Bordeanu nu a mai rezistat şi a părăsit arena foarte nervos, plecînd direct la vestiare. La cinci minute după reluarea jocului, Porumboiu a revenit la fel de nervos în tribună, iar pe toată durata reprizei secunde i-a înjurat pe Annang, Wesley şi Adailton.

Pancu s-a certat cu Caro
Tensiunea a atins cote maxime în lotul Vasluiului. Încă de la începutul reprizei secunde, Caro a scos la încălzire mai mulţi jucători, printre care şi Daniel Pancu. Prin minutul 65, cînd Pancone se întorcea spre banca de rezerve, Porumboiu a strigat: "Hai, Daniele, tată!". "Unde, bre, nu vezi că nu mă bagă ăsta?", a replicat Pancu, care şi-a scos vesta, a aruncat-o spre bancă şi a plecat spre vestiare adresîndu-i cîteva cuvinte grele lui Lopez Caro.

- Cei 50 de suporteri vasluieni sosiţi la Urziceni l-au taxat pe antrenorul Lopez Caro şi au afişat un banner cu aluzie la fiul său, care este nutriţionistul clubului: "Nu poţi fi profesionist cu fiul nutriţionist!". Moldovenii i-au cerut şi demisia spaniolului.
- Fundaşul central David Rivas nu a mai prins nici lotul după ce etapa trecută, cu Steaua, a avut o evoluţie foarte slabă şi a fost făcut praf de conducătorii clubului.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (11)
miscareaderezistenta
miscareaderezistenta  •  30 August 2010, 11:43

e GENCHEV ! GENCHEV! Nu Ghencev. Scrie si pe tricoul sau. Nu stiti sa cititi ?

sebaa
sebaa  •  30 August 2010, 11:08

Imi pare rau pentru Vaslui si pentru Porumboiu, dar Caro nu are valoare. Un coleg spaiol imi spunea ca e slab, dar eu credeam ca e slab pentru Real Madrid, dar bun pentru nivelul fotbalului din Romania. Se pare ca e slab si pt. Romania...

zidane92
zidane92  •  30 August 2010, 10:47

la vaslui sunt unii jucatori care se crdeau senatori de drept ca pancu sau sanmartean care nu se omoara cu firea ca sa vina antrenor roman sa-i joace pe ei titulari bine si caro are vina ca joaca cu acest strain de fotbal annang care e mai slab ca luz si daca luz joaca in ghips,apoi a gresit ca jucatori ca burdujan sau canu i-a trecut pe linie moarta prea usor iar costly-wesley ramane un cuplu de neegalat cu toti adailtonii si pougile transferate

Vezi toate comentariile (11)
Comentează