FOTBAL  »  Superliga  »  POLI TIMIŞOARA

Iancu la Contraatac: "Ar fi fost culmea ca un ungur să vorbească de bine un român"

Articol de GSP - Publicat luni, 31 mai 2010 00:00

Marian Iancu spune că îl va "taxa" pe omologul său din Cluj, Arpad Paszkany, de cîte ori va avea ocazia, după declaraţiile la adresa lui, date într-un interviu acordat pentru un ziar maghiar.

"Nu-l reclam pe Paszkany, îmi păstrez plăcerea de a-l amenda eu de cîte ori voi avea ocazia. Ar fi fost culmea ca un ungur să vorbească în presa maghiară de bine despre un român. Ar fi fost o premieră.

Noi construim demult echipă la Timişoara, misiunea noastră e simplă, trebuie doar să completăm pe anumite posturi. Avem şi tinereţe, şi maturitate, şi experienţă.

Începem un drum nou, cu un obiectiv mai bun, cu un antrenor nou, sper să reuşim să aducem pe cine ne dorim, pentru că acest antrenor cunoaşte fotbalul românesc, are o revanşă de luat în România, mai sînt doar cîteva detalii de pus la punct. Au fost 3 antrenori urmăriţi de noi.

Îl apreciez pe Uhrin, a vorbit frumos despre noi întotdeauna. Am mai spus de ce ne-am despărţit de Uhrin în trecut, dînsul a crezut că în altă parte e mai bine decît la noi, i s-au spus multe şi a crezut, aşa a dorit. Raiul fotbalistic e la Timişoara, nu prin alte părţi. Sigur drumurile noastre se vor mai intersecta, am rămas în relaţii bune", a spus Iancu la "Contraatac", de la GSP TV.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (68)
 •  01 Iunie 2010, 00:35

Despre tine nu poate vorbi de bine nimeni. Nu conteaza limba in care este scris ziarul !!!

clujeanul_din_atlanta
clujeanul_din_atlanta  •  01 Iunie 2010, 00:04

Imi pare rau fratilor ca va conduce un gunoi ca Iancu! Respect 100% timisorenii. Va rog eu sa-l opriti pe individul asta care nu face altceva decat sa incite la scandaluri. Nu cred ca Iancu va reprezinta. Inca odata respect si multumiri pt ce ati facut in 1989.

violamania82
violamania82  •  31 Mai 2010, 23:57

Iancule ne-am saturat de tine si de jignirile tale! Pleaca draq la tine in Bucuresti odata! Timisoara nu te-a iubit niciodata . Te rugam nu ne crede fraieri. Ai ratat toate obiectivele si acum in loc sa vedem cine sunt vinovati te certi iar pe la televiziuni. La revedere,bye bye!

Vezi toate comentariile (68)
Comentează